Obavijesti

Sport

Komentari 3

Holivudska zvijezda želi dovesti Hrvata koji je igrao za 'vatrene'

Holivudska zvijezda želi dovesti Hrvata koji je igrao za 'vatrene'

Spomenuo sam svog prijatelja Frana Tudora koji trenutno igra za poljski Rakow Czestochowa te su nedavno osvojili Superkup. McConaughey se oduševio i pitao me mogu li dovesti Frana da igra za Austin, rekao je

VIDEO

Suosnivač i operativni direktor STEM Studija Marin Tomčić u Istri je upoznao slavnog američkog glumca Matthewa McConaugheyja (52), a za Gloriju je otkrio o čemu su razgovarali. 

Naime, Tomčić je slavio rođendan te je nakon pokoje čašice vina prišao slavnom glumcu i popričao s njime, a jedna od tema bila je nogomet i mogući angažman u Austin FC-u, članu američke nogometne lige MLS.

- Nitko zapravo nije obraćao puno pažnje na njega niti ga uznemiravao. Kad je meni oko ponoći stigao kolač sa svjećicama, on je vidio da mi je rođendan. Na kraju sam malo popio i rekao djevojci da idem do njega. Ispričao sam mu se što smetam i rekao da jako cijenim njegov rad, a na kraju smo pričali 20 minuta. Razgovarali smo o STEM Studiju, ali i o nogometu koji McConaugheyja zanima toliko da je ušao u vlasništvo Austina - rekao je za Gloriju pa dodao: 

- Spomenuo sam svog prijatelja Frana Tudora koji trenutno igra za poljski Rakow Czestochowa te su nedavno osvojili Superkup. McConaughey se oduševio i pitao me mogu li dovesti Frana da igra za Austin. Znao je i sve naše reprezentativce te mi dao posjetnicu da mu se javim ako budem u Austinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Tudor (@tudor_fran)

Fran Tudor bio je u kadru hrvatske reprezentacije u mandatu Ante Čačića 2017., koji ga je zvao na China Cup i utakmice protiv Čilea i Kine, gdje je dvaput asistirao. Bio je i član ekspedicije koja je igrala protiv Meksika u Los Angelesu u svibnje iste godine i pobijedila 2-1, a on je bio jedan od najboljih igrača. Asistirao je za gol Duji Čopu pa sam zabio.

Defenzivac poljskog prvoligaša Czechostowa, koji je prošle sezone  zabio tri gola i devet puta asistirao, nedavno je u jednom intervjuu prozvao izbornika Zlatka Dalića da ga pozove kao rješenje za desni bok.

- Zaslužujem to mjesto. Ne mogu biti skroman, moje igre ne daju mi pravo za to - govorio je Tudor za SportNews.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem