Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hotspur: Luka Modrić bit će ključan za naš napredak

Hotspur: Luka Modrić bit će ključan za naš napredak
1

Spursi su mi ukazali priliku za igranjem u Premier ligi. Želim ovdje nastaviti i s njima ostvarivati uspjehe, rekao je Luka Modrić za klupski magazin

VIDEO

Mjesečnik nogometnog kluba Tottenham u izdanju za srpanj posvetio je dio svojeg sadržaja hrvatskom veznjaku momčadi Luki Modriću i njegovom produljenju ugovora za Spurse.
"Vijest da je playmaker Luka Modrić potpisao novi ugovor oduševit će sve navijače kluba koji cijene ogroman doprinos kojim je pomogao u uspješnoj prošloj sezoni. Njegova privrženost jasno ilustrira vjeru da je budućnost na White Hart Laneu zlatna i uopće nema sumnje da će njegova izdanja svjetske klase biti krucijalna za naš nastavak napretka", piše u uvodu teksta magazina Hotspur. Isti izvor podsjeća da je Modrić u prošloj sezoni, u utakmici protiv Birminghama, pretrpio lom noge "do čega je letio terenom", te dodaje kako je hrvatski nogometaš sada spreman nadoknaditi izgubljeno.
- Spursi su mi ukazali priliku za igranjem u Premier ligi. Želim ovdje nastaviti i s njima ostvarivati uspjehe. Istina je da su ponude stizale od velikih klubova, ali nemam interesa za promjenom adrese - kazao je 24-godišnji hrvatski nogometaš koji će s Nikom Kranjčarom, Vedranom Ćorlukom i ostalim suigračima nastupiti sa Spursima u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Modrić je, podsjetimo, u Tottenham, za koji se potpisom ugovora dugog šest godina obvezao igrati do 2016., stigao iz zagrebačkog Dinama u srpnju 2008. godine. Nije mu dugo trebalo da se prometne u ključnog igrača u momčadi Harryja Redknappa igrama na lijevoj strani i u sredini veznoga reda.
Sakupio je ukupno 77 nastupa za Spurse i postigao osam golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao
KAKVA KLASA

Gvardiolu nudili da izvede penal za hat-trick. Evo što im je rekao

Joško Gvardiol mogao je postati prvi branič u povijesti Premiershipa s hat-trickom da je izveo i zabio penal u nadoknadi kod Fulhama, ali je to prepustio Julianu Alvarezu
VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'
POGLEDAJTE SLAVLJE

VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'

ZAGREB - Robert Mudražija, igrač Lokomotive koji je golovima srušio Hajduk i Rijeku i time pomogao Dinamu da osvoji naslov, gledao je utakmicu s Osijekom na Maksimiru. U blizini stadiona primijetili su ga Bad Blue Boysi i bacali u zrak, a s njima je i zapjevao dio Dinamove himne "I u nebo s njim i u pakao, Bad Blue Boysi - Dinamo!".