Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Hrabar, hrabriji, Čarli! Nagrada 'Vatrena krila' pripala Ćorluki

Dovoljno se prisjetiti utakmice protiv Turske na Euru gdje je 'otvorene' glave igrao do kraja te bio jedan od najboljih igrača na terenu. Udruga 'Uvijek vjerni' dodijelila je Čarliju nagradu 'Vatrena krila'...

Foto: Pixsell
16 komentara

Navijački klub hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni' dodijelio je nagradu Vatrena krila koja se dodjeljuje najpožrtvovnijem igraču naše reprezentacije u prethodnoj godini.

Ona je pripala Vedranu Ćorluki, sasvim zasluženo. Dovoljno se prisjetiti utakmice protiv Turske na Euru gdje je 'otvorene' glave igrao do kraja te bio jedan od najboljih igrača na terenu. Scene krvave glave obišle su Europu, a Ćorluka je ponovno dokazao svoju hrabrost. 

- Jako sam ponosam kada znamo koliko svi reprezentativci daju za Hrvatsku. Čast mi je što mi je Klub navijača Uvijek vjerni dao nagradu kao najsrčanijem igraču. Ovo je rijetko mjesto gdje mogu dobiti nagradu kao branič, inače sve odlaze u ruke nogometnih umjetnika. Žao mi je što me neće biti u petak, ali sam siguran da će ostali odlično napraviti posao te da ćemo u sjajnoj atmosferi pobijediti Ukrajinu - rekao je Čarli koji je 'naslijedio' Ivana Rakitića iz 2015.

Dosadašnji dobitnici nagrade Vatrena krila

2009. - Vedran Runje
2010. - Josip Šimunić
2011. - Darijo Srna
2012. - Mario Mandžukić
2013. - Stipe Pletikosa
2014. - Ivan Perišić
2015. - Ivan Rakitić
2016. - Vedran Ćorluka

VIDEO

Nada godine je mladi Dinamov ofenzivac Ante Ćorić koji slovi za ponajvećeg talenta na ovim prostorima. Bio je dio reprezentacije Ante Čačića na Euru 2016. 

- Htio bih se zahvaliti svim navijačima koji su uz mene i reprezentaciju. Puno mi znači ova nagrada i velika čast te još veći motiv za dalje - kazao je Ante Ćorić.

Nagrada za životno djelo pripala je legendarnom treneru Stanku 'Špaci' Poklepoviću. Njega na ceremoniji nije bilo pa je nagradu u njegovo ime primio Miroslav 'Ćiro' Blažević:

- Svaka čast onima koji su imali refleks sjetiti se Špace. 'Uvijek vjerni' su avangarda, oni se uvijek sjete nas kojih se nitko ne sjeća. Prošle godine ovako su se sjetili i mene. Posjetio sam Špacu nedavno u bolnici, trenutačno je u Splitu i puno vas pozdravlja. Zahvaljujem se u njegovo ime. Špaco je istinska legenda, on je otvorio prostor nama koji smo kao početnici išli čvaknuti neku lovu u inozemstvo. Zamolio bih vas još za kraj, da stavite pod kontrolu ove koji su bez kontrole, makar ih morali masirati, da više ne rade ovakva s*anja kao na Euru - rekao je Ćiro.

Na kraju ceremonije izbornik reprezentacije Ante Čačić uručio je nagradu klubu navijača 'Uvijek vjerni' iz Stuttgarta. Oni su proglašeni najboljom podružnicom navijačkog kluba u prošloj godini.

Naši partneri pišu
Message