Obavijesti

Sport

Komentari 11

Hrgović: Pobijedit ću Duboisa, a onda ću razbiti Joshuu. Baš kao Hrvatska Engleze na Wembleyu

Hrgović: Pobijedit ću Duboisa, a onda ću razbiti Joshuu. Baš kao Hrvatska Engleze na Wembleyu

Ako se nakon tog poraza želi umiroviti, neka se umirovi. Ja ću ga ispratiti u mirovinu, zaprijetio je Dubois Hrgoviću, koji pun samopouzdanja očekuje meč s britanskim boksačem

VIDEO

Poraz u ovom meču bi me razorio. Jer već godinama tražim ovakav meč. Napokon sam dobio priliku i izgubim li ovaj meč, umirovit ću se, rekao je Filip Hrgović nakon što je dobio priliku života.

Pokretanje videa...

Bračni par Hrgović sitno broji do dolaska prinove 00:56

Najboljeg hrvatskog boksača 1. lipnja čeka ono zbog čega svakodnevno krvavo radi i trenira, ali i zbog čega se počeo baviti ovim sportom. U Rijadu će se boriti protiv Daniela Duboisa i tako pokušati učvrstiti poziciju u boksačkom vrhu. Hrga ima status obaveznog izazivača za IBF-ovu titulu, a ako Tyson Fury i Oleksandr Usik, tko god pobijedi u velikom meču 18. svibnja, aktiviraju klauzulu o revanšu, boksačka organizacija mogla bi im oduzeti IBF pojas pa bi se Hrgović i Dubois borili za njega u Rijadu. Samim time ovaj meč dobiva sasvim drugu dimenziju i pažnju javnosti.

Filip Hrgovic v Demsey McKean

Takvo što vrlo je izvjesno, a naš boksač u meč karijere ulazi spremniji nego ikad, pun samopouzdanja i vjere da može do najveće pobjede u karijeri. Najavio je mirovinu ako ne pobijedi Duboisa, a što kaže britanski boksač?

-  Ako se nakon tog poraza želi umiroviti, neka se umirovi. Ja ću ga ispratiti u mirovinu. Napravio sam posao protiv Big Babyja Millera, a sada isti posao moram napraviti s Hrgovićem. Na papiru je to teža borba nego protiv Millera, ali ja meč mogu učiniti još lakšim samo ako sam u formi. Moram biti pravi u toj borbi - rekao je Dubois.

Jarrell Miller v Daniel Dubois

Njih dvojica su prije nekoliko godina sparirali na treninzima. Hrgović se pohvalio kako je istukao Duboisa.

- Radili smo tvrdi sparing, a Hrgović je bio vrlo čvrst. No to je bio sparing, to sada nije važno. Ja sam spreman za borbu - kazao je 26-godišnji Britanac koji ima 20 pobjeda i dva poraza, od Oleksandra Usika i Joea Joycea. Naš boksač još ne zna za poraz u 17 mečeva.

Artur Beterbiev v Dmitry Bivol - Press Conference

Pobjednik ovog meča već ima određenog protivnika za budućnost. To bi trebao biti Anthony Joshua i to na Wembleyju. Hrga već mjesecima zaziva borbu s bivšim svjetskim prvakom, a sada ima priliku i osigurati je.

- To mi je velika motivacija. Čuo sam da je to u planu tako da će pobjednik naše borbe biti u odličnoj situaciji i vjerojatno se boriti protiv Joshue na Wembleyju u rujnu. To ću biti ja, to je sudbina. Dubois je već imao svoju priliku, borio se za titulu i izgubio, a sada dolazi moje vrijeme. Pobijedit ću ga, a onda dolazim na Wembley pobijediti i Joshuu. Kao što je, ako se sjećaš, hrvatska nogometna reprezentacija došla ovdje i razbila vas. I tada i u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Tako ću i ja razbiti Joshuu i postati legenda - rekao je Hrga za Stomping Ground.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...