Sport

Komentari 0

Hristo Stoičkov: Jedem crveni luk i češnjak, pijem vruću vodu

Hristo Stoičkov: Jedem crveni luk i češnjak, pijem vruću vodu

Štitim se izolacijom. Sa suprugom i punicom sam. Kćer i unuka žive blizu, ali nismo ih vidjeli jedno tjedan dana. Ne želim raditi intervju sa Cristianom Ronaldom, kaže Hristo Stoičkov

Najbolji bugarski nogometaš svih vremena, ikona katalonskog nogometa, stanovnik Floride... Hristo Stoičkov (54). Fenomenalni napadač Barcelone i bugarske reprezentacije iz '90-ih sada je komentator TV postaje Univision Deportes.

CRUYFF & STOIČKOV, ZAGRLJAJ...

Nekad suigrač Roberta Prosinečkog, vječni fan Lepe Brene i kum Miroslava Ilića priča o pandemiji i svom novom poslu. 

- Virus? A štitim se izolacijom. Sa suprugom i punicom sam. Kćer i unuka žive blizu, ali nismo ih vidjeli jedno tjedan dana. A kod kuće... Jedem češnjak i crveni luk. Pijem vruću vodu. I kupam se u vrućoj vodi - objašnjava Stoičkov svoju 'taktiku'.

Posao mu je da intervjuira one koji su danas planetarne zvijezde kakva je i on sam nekad bio.

- Preko 50 takvih intervjua sam napravio. Ne mogu odabrati najdraži. Messi, Mourinho, Simeone, Klopp, Ancelotti, predsjednik Athletica Aitor Elizegi... Sve ih volim i oni mene vole i uživao sam u intervjuima.

Cristiano Ronaldo?

- Neću. Ne želim taj intervju. Sa sugovornicima razgovaram o nogometu. Pričamo o raznim anegdotama, o učenju, o životu... Ne tražim publicitet niti nogometaše intervjuiram zbog naslova u novinama - rekao je Stoičkov.

I svaki intervju sa npr. Messijem ili Mourinhom je 'naslov u novinama', to Stoičkov dobro zna. Je li mu Cristiano nečime 'stao na žulj', radi li se o rivalitetu Reala i Barce ili mu Ronaldo jednostavno nije simpatičan, nije objasnio.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci