Obavijesti

Sport

Komentari 68

HRT objavio tko će komentirati Svjetsko prvenstvo: Vraćaju se i neka poznata lica na TV ekrane

HRT objavio tko će komentirati Svjetsko prvenstvo: Vraćaju se i neka poznata lica na TV ekrane

Emisije će biti od jutra i oni koji vole nogomet bit će zadovoljni, dan će im biti ispunjen, rekao je urednik Marko Šapit i otkrio da će SP pratiti kao Olimpijske igre

VIDEO

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počinje 20. studenoga utakmicom domaćina i Ekvadora, a završit će tjedan dana prije Božića finalnom utakmicom na stadionu Lusail. Sve utakmice prenosi Hrvatska radiotelevizija koja je otkrila detalje oko praćenja Mundijala.

- Ovo Svjetsko prvenstvo radimo po nekom principu kako se inače rade Olimpijske igre jer Igre su u jednom gradu, a ovo je praktički grad-država. To nam je dosta olakšalo posao, udaljenosti su nevjerojatno male te bez ikakvih problema stignete pogledati sve četiri utakmice - rekao je Marko Šapit, urednik programskog odjela sport HTV-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Kataru

Pokretanje videa...

SP u Kataru VIDEO

Utakmice prva dva kola grupne faze igraju se od 11, 14, 17 i 20 sati po hrvatskom vremenu, treće kolo od 16 i 20 sati (istovremeno dvije utakmice iz iste skupine), a nokaut-faza u istom terminu.

- To znači da varirati emisija koju ćemo imati. Pratimo sve, ako počinje utakmica u 11, to znači i da su naše emisije od samog jutra. Oni koji vole nogomet bit će zadovoljni, bit će im ispunjen dan na sve načine. Završit ćemo s 200 sati programa - rekao je Šapit u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

Komentatori SP-a bit će Stjepan Balog, ujedno i urednik studijske emisije, potom Viki Ivanović, Robert JelečevićLuka Petrinec s HTV-a i Dameo Ramić Kovačić s Hrvatskog radija. Emisiju će voditi Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin, a gosti stalni suradnici Anton Samovojska, Tomislav Ivković i Mario Carević uz nove angažmane: Nenad Bjelica, Joško Jeličić, Zoran Zekić i Tomislav Stipić.

Zagreb: Na HRT-u predstavljen bogat sportski program

Prijenosi svih utakmica bit će na drugom programu HTV-a i Hrvatskog radija, kao i na besplatnoj platformi HRTi, gdje će se na posebnom kanalu emitirati i utakmice trećeg kola po skupinama koje se budu igrale u istom terminu.

Urednik programskog odjela sport na Hrvatskom radiju Davor Lulić najavio je da u Katar putuju trojica kolega i da će na prvom programu utakmice pratiti kroz informativne emisije, a na drugom imati polusatne emisije od 10, 16 i 22.30.

- Drugi program Hrvatskog radija kreće u 6 sati uoči te naše prve utakmice u 11 sati, to je naš prime time. Kreće zabavni program, druga utakmica je već advent, bogat program, razni gosti i emisija sat vremena ranije - rekao je Lulić.

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ OBJAVIO TKO IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 68

VIDEO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'
PROPUCALI MU AUTO

Tko je José Boto? I Mourinho ga htio u timu: 'Hrvatska je dobra zemlja, nije ovo Tadžikistan...'

Prodao je zvijezde Benfice za desetke milijuna eura, radio u Šahtaru i PAOK-u, zimus stigao u Osijek, a prošli tjedan razišao se s trenerom Zekićem. U noći na utorak propucali su mu auto dok je bio na odmoru

Jakirović o Miškoviću, Hajduku, pojačanjima... 'Da, želim Pjacu i Miereza! A htio sam i Brekala'
TRENER SASVIM OTVORENO

Jakirović o Miškoviću, Hajduku, pojačanjima... 'Da, želim Pjacu i Miereza! A htio sam i Brekala'

Nakon Ballkanija sam htio otići, djecu su mi zadirkivali u školi, a nakon Lokomotive mi je Vlatka Peras rekla 'Imam lošu vijest za tebe: ostaješ na klupi!' Matković nam je preskup, a sa sinom ne razgovaram o nogometu
Dalić najavio smjenu 'vatrenih': Četvorica bi se mogla oprostiti. Među najstarijima smo na Euru
POGLED U BUDUĆNOST

Dalić najavio smjenu 'vatrenih': Četvorica bi se mogla oprostiti. Među najstarijima smo na Euru

Plus+ Samo bismo za jednog 'vatrenog' stavili ruku u vatru kako će poslije Eura završiti reprezentativnu karijeru, dok će odluke drugih senatora hrvatske reprezentacije ovisiti i o rezultatu