Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvačka reprezentacija lovi Olimpijske igre u Kazahstanu

Hrvačka reprezentacija lovi Olimpijske igre u Kazahstanu
2

Intervnetni policajac Marko Koščević, Božo Starčević i Ivan Lizatović na strunjače izlaze u ponedjeljak, prvi u subotu hrva Dominik Etlinger, a u nedjelju Ivan Huklek. Prvih šest plasiranih direktno se plasira na OI 2020.

Seniorska hrvačka reprezentacija otputovala je u Kazahstan na Svjetsko prvenstvo. U glavnom gradu Nur-Sultanu će se od 14. do 22. rujna više od 1000 hrvača iz 100 zemalja pokušati dokopati Tokija. Ovo prvenstvo je prva faza kvalifikacija za Olimpijske igre, a direktan plasman osigurat će prvih šest hrvača u svakoj težinskoj kategoriji. 

Od naših reprezentativaca nastupaju Ivan Lizatović (-60 kg), Dominik Etlinger (-72 kg), Božo Starčević (-77 kg), Ivan Huklek (-87 kg) te interventni policajac Marko Koščević (-130 kg). Hrvače vode treneri Ihar Piatrenka, Nikola Starčević i Anton Đok.

UWW Grand Prix Zagreb Open 2019. Božo Starčević osvojio je zlatnu medalju u kategoriji 77kg

- Konkurencija će biti žestoka i neće biti nimalo lako ovdje osgurati norme, no nadamo se barem jednoj - oprezan je bio Đok

Na strunjače u subotu prvi izlazi Etlinger, u nedjelju Huklek, dok su u ponedjeljak na redu Starčević, Lizatović i Koščević.

Pokretanje videa ...