Obavijesti

Sport

Komentari 88

Hrvat je čašom gađao Francuze pa ispalio: Nisam huligan, htio sam time-out! Izbacili su me...

Hrvat je čašom gađao Francuze pa ispalio: Nisam huligan, htio sam time-out! Izbacili su me...

Brat mi je umro za Božić i bio sam revoltiran. Borio se za ovu državu baš kao što sam se i ja htio boriti. Žena i sin pitaju me što sam napravio, ispričavam se svima

VIDEO

U završnici utakmice Hrvatske i Francuske (32-34) na rukometnom Euru u Kölnu dogodio se incident iza francuske klupe. Na prvu nije bilo jasno zašto su se svi ustali i okrenuli prema tribini, a onda je došla informacija da se radi o bačenoj plastičnoj čaši.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije nakon Francuske

Pokretanje videa...

izjave kuzmanović perkovac srna 04:21

Francuzi su naknadno tvrdili da je bilo i rasističkih povika. Bilo je to nakon što je Hrvatska primila dva gola na prazan gol. Umalo je i izbila tučnjava.

- Morali smo tako reagirati jer su nas pogodili predmetom. Navijači su također rekli neke stvari koje nisu u redu, bilo je rasisitčkih povika i to nas je razljutilo. Uvrijedili su nas, ali tako je kako je - rekao je igrač Nicolas Tournat.

- Ne mogu potvrditi rasističke povike jer ne razumijem njihov jezik, ali bacili su čašu i bilo je nekih nasilnih ljudi na tribinama. Takvom ponašanju nema mjesta u našem sportu. Rukometni navijači općenito su primjer, ali ovakvo ponašanje prelazi granicu - dodao je izbornik Guillaume Gille.

Koeln: Razočarani rukometaši Hrvatske nakon izgubljene utakmice na EP od Francuske

Čovjeka koji je bacio čašu izbacili su iz dvorane. Objasnio je zašto je to napravio.

- Ispričavam se cijeloj hrvatskoj javnosti. Stvarno nisam huligan, to je bila sekunda. Bio sam revoltiran, brat mi je umro za Božić i bio sam jako emotivan. Žao mi je što sam bacio tu praznu čašu. Tražio sam time-out - rekao je navijač za Germanijak i nastavio:

- Brat mi je bio u Četvrtoj brigadi, borio se za ovu državu baš kao što sam se i ja htio boriti. Sad mi je žao što sam to napravio. Ne želim da me netko krivo shvati, krivo mi je što sam to bio ja i što su me na kraju izbacili iz dvorane. Poznajem te dečke, još sa Svjetskog prvenstva 2019., zato mi je najviše krivo. To su pošteni i divni dečki, zbog njih mi je krivo.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Njegov performans nije pomogao Hrvatskoj, Francuzi su u završnici došli do pobjede i otežali put izabranicima Gorana Perkovca do polufinala, a izbačeni je muškarac zaključio:

- Patriot sam, nikad ne bih išao protiv hrvatske reprezentacije. Žena i sin rekli su mi "Što si to napravio?". Ne bih to više nikad!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti