Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvat Mišić je 'kralj' Soluna: Izabran u momčad desetljeća

Hrvat Mišić je 'kralj' Soluna: Izabran u momčad desetljeća
1

Velika je čast nakon tako malo vremena biti izabran u najboljih 11 igrača PAOK-a od 2010. do 2020. godine. Navijači su baš iznenadili, ovdje sam tek godinu i četiri mjeseca, kaže nam Josip Mišić (25)

VIDEO

U PAOK je u siječnju 2019. godine došao na posudbu iz Sportinga. U prvih je pet mjeseci u Grčkoj osvojio dvostruku krunu, a i ove sezone igra sjajno. Josip Mišić jedan je od najboljih igrača PAOK-a, druge momčadi grčke lige, momčadi koja se bori za Ligu prvaka i momčadi koja se bori za finale kupa.

Zabija, asistira, igra sjajno u vezi, a navijači ga očito obožavaju. U pauzi grčke lige zbog korona virusa, birali su najbolju momčad desetljeća, a u njoj je završio bivši veznjak Osijeka i Rijeke.

- Navijači su me baš iznenadili, velika je to čast. U Solunu sam tek godinu i četiri mjeseca, a izabran sam među 11 najboljih igrača od 2010. do 2020. godine. To je sjajno - kaže nam Mišić i dodaje:

- Ova sezona mi je doista odlična. Šteta što ju je prekinula korona

Igre Josipa Mišića izazvale su interes turskog Trabzonspora, Lokomotiva iz Moskve, Dinama iz Moskve, Werder Bremena i još nekih klubova.

- PAOK ima pravo prvi otkupiti moj ugovor od Sportinga, sretan sam ovdje i vidjet ćemo što će biti, ali sigurno je da godi interes i tako dobrih klubova kao što je Lokomotiv Moskva i Trabzonspor - kaže Mišić.

I u Grčkoj se liga uskoro nastavlja.

- Trebali bismo početi 6. lipnja. Ne znam hoćemo li uopće i imati stanku kad završi sezona. Htio bih malo otići doma, ali ne znam kad ću moći. Cijelo sam vrijeme bio s obitelji u Grčkoj. Ovdje su mjere još na snazi. Kafići nisu otvoreni - rekao je Mišić i nastavio:

- Vrućine su već sad velike. Bit će jako teško igrati u lipnju i srpnju. Nama je recimo trening ujutro u 9.30, a temperatura već tada bude blizu 30 stupnjeva. Igrat ćemo po velikim vrućinama, ali što je tu je - kaže za kraj hrvatski veznjak, koji igra sjajno u Grčkoj.

Josip je u petak dobio kćer Milu. To mu je drugo dijete. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu