Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hrvat opet na tronu GS-a: Sjajni Mate Pavić osvojio Wimbledon! Perišić ga je bodrio s tribina...

Hrvat opet na tronu GS-a: Sjajni Mate Pavić osvojio Wimbledon! Perišić ga je  bodrio s tribina...

Fantastični Mate Pavić i Ukrajinka Ljudmila Kičenok osvojili su Wimbledon u konkurenciji mješovitih parova pobijedivši u finalu Belgijca Vliegena i Kineskinju Xu Y-F (6-4, 6-7, 6-3)

VIDEO

Dok je tijekom dana hrvatskim eterom prostrujila vijest o razlazu najboljeg hrvatskog teniskog para u povijesti, Nikole Mektića i Mate Pavića, potonji je iščekivao novo finale Grand Slama i na koncu se okitio novim naslovom!

Fantastični Mate Pavić i Ukrajinka Ljudmila Kičenok osvojili su Wimbledon u konkurenciji mješovitih parova pobijedivši u finalu Belgijca Vliegena i Kineskinju Xu Y-F (6-4, 6-7, 6-3). Čudesnom Splićaninu ovo je ukupno 36. naslov u karijeri, a od toga šesti na Grand Slam turnirima. 

Wimbledon

Veliko finale nije propustio ni Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac i Matin prijatelj koji se u utorak priključio suigračima u Tottenhamu na pripremama za novu sezonu. Dok pokušava ispregovarati raskid ugovora, bodrio je Matu na Centralnom terenu iz njegovog boksa. 

Video pogledajte OVDJE

Ne sumnjamo kako će dobro proslaviti ovaj veliki uspjeh, a isto tako ne sumnjamo i kako će se naveliko pričati o Perišićevom povratku u Hajduk, čiji je Pavić veliki navijač. 

Wimbledon

U Wimbledonu, gdje je bio i juniorski pobjednik u konkurenciji parova, Splićanin je došao do drugog seniorskog naslova u četvrtom finalu. S Nikolom Mektićem je osvojio pobjednički trofej 2021., a prošle godine je poražen u finalu, kao što je to bio slučaj i 2017. kad mu je partner bio Austrijanac Oliver Marach. S njim je osvojio Australian Open 2018. godine, dok je dvije godine kasnije s Brunom Soaresom se popeo na krov US Opena. 

Wimbledon

U konkurenciji mješovitih parova Mate ima naslove s US Opena 2016. s Njemicom Laurom Siegemund i s Australian Opena s Kanađankom Gabrielom Dabrowski, s kojom ima još i dva finala Roland Garrosa (2018. i 2019.), u kojima su ih oba puta pobijedili Ivan Dodig i Tajvanka Latisha Chan.  Za Pavićevu partnericu, 30-godišnju Ukrajinku Ljudmilu Kičenok, ovo je prvo finale i ujednu prva titula na Grand Slam turnirima.

Mate Pavić i Nikola Mektić još se nisu oglasili o mogućem prekidu suradnje, no kako god bilo, unatoč krizi, obojica su pokazala da i dalje pripadaju samoj teniskoj eliti. Nastavili zajedno ili ne, vjerujemo kako će nastaviti sa skupljanjem trofeja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...