Obavijesti

Sport

Komentari 72

Hrvati digli glave: Tragedija je izgubiti od Argentine, ali protiv Danaca idemo u otvoreni rat!

Hrvati digli glave: Tragedija je izgubiti od Argentine, ali protiv Danaca idemo u otvoreni rat!

Uvukla se nervoza, nedostaje nam samopouzdanja, ali moramo znati da su naši standardni srednji bekovi bili ili jesu u problemima, a pravi napad kreće od njih. Mi uvijek imamo želju i htijenje, kaže Hrvoje Horvat

VIDEO

Nikome nije bilo lako zaspati i prespavati noć nakon koje smo mislili potpuno okrenuti se četvrtfinalu, a moramo spašavanju hrvatskog broda na Sredozemlju od potpunog potopa. Ali, kako je jutro pametnije od večeri, i misli su se sabrale jer nada još uvijek postoji i nije tako mala. Pojačani Katar s Capoteom treba dobiti Argentinu, a onda smo na potezu mi protiv Danaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Reakcije nakon debakla protiv Argentine 04:30

- Tragedija je što smo izgubili od Argentine, ali još uvijek smo u turniru i ne treba rano podvlačiti crtu. Mogu se još dogoditi sjajne stvari. Da, ovo je teži put, ali puno smo se puta izvukli iz nemoguće situacije - uime se stožera medijima obratio pomoćnik Line Červara Hrvoje Horvat.

Argentina je samo kulminirala sve naše probleme u Egiptu. Zašto se događaju?

- Uvukla se nervoza, nedostaje nam samopouzdanja, ali moramo znati da su naši standardni srednji bekovi bili ili jesu u problemima, a pravi napad kreće od njih. Mi uvijek imamo želju i htijenje, što se vidi po malom broju primljenih golova, ali nije bilo dovoljno protočnosti  u napadu koji nije zadovoljilo zahtjeve za SP. Ekipa je svjesna da je podbacila i da je loše odigrala, ali trebamo ostati pozitivan prije Danske i dobiti ju.

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Hrvatska - Bahrein

Ako nismo mogli Japan i Argentinu, kako nju?

- Imamo još puno rezerve u igri i moramo igrati kao da se borimo za goli život, na granici dopuštenog, na rubu incidenta. Moramo ući u otvoreni rat. Ovo su igrači koji su prošli bitaka i bitaka, navikli su na šamare i njihov je zadatak da što prije izbrišu negativne misli. 

Kaže Marko Mamić da je na klupi vladalo kaotično stanje, da se nije znalo tko ulazi, tko izlazi.

- Kada nam standardne varijante nisu funkcionirale, tražili smo rješenja iz drugih planova. Izbornik je pokušao naći postavu koja će odigrati smislen napad, ali nismo imali rješenja. Lino i ja stalno razgovaramo i gledamo prema naprijed.

Kakvo je stanje s Ivanom Martinovićem i s ostalima?

- Njegova želja nije upitna, vidjelo se na njemu da je iscrpljen i da mu nedostaje energije. Karačić je sada na terapijama i vidjet ćemo je li obnovio ozljedu. Nadamo se da će biti u redu, a viroze se rješavamo.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje