Obavijesti

Sport

Komentari 45

Hrvati obasuli profile katarskih igrača: Kupit ću ti Big Mac menu ako pobijedite Argentince...

Hrvati obasuli profile katarskih igrača: Kupit ću ti Big Mac menu ako pobijedite Argentince...

Rafael Capote je najbolji katarski rukometaš, a na njegovoj posljednjoj objavi osvanulo je stotinjak poruka hrvatskih navijača koji su poželjeli sreću Kataru protiv Argentinaca...

VIDEO

Ovo su oni dani kada naše srce ne kuca samo za Hrvatsku. Ovaj put nećemo gristi nokte samo zbog Duvnjaka, Karačića i Šege, već i zbog Capotea, Ben Alija, Carol Marza. Točnije, naše srce će od 18 sati, na sat vremena, kucati i za Katar. 

Pokretanje videa...

LINO ČERVAR 01:35

Iako ne izgledamo baš dobro na ovome prvenstvu, a to je dokazao i poraz od Argentine, Hrvatska će danas ipak imati priliku proći u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. No za to se moraju dogoditi dvije stvari. Naravno, moramo pobijediti Dansku, ali prije toga, ako Katar ne pobijedi Argentinu, utakmica protiv aktualnih svjetskih prvaka igrat će se u revijalnom tonu. 

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Hrvatska - Bahrein

Svjesni su toga i Hrvati koji nisu ništa htjeli prepustiti slučaju već su se zaputili na Instagram profile katarskih rukometaša i zatrpali ih motivacijskim porukama. Doduše, i Katarani su i dalje u igri za četvrtfinale pa većeg motiva od toga nema, ali znate Hrvate. Učinit će sve što treba za svoje. 

Najbolji rukometaš katarske reprezentacije je Kubanac Rafael Capote koji se prije nekoliko dana priključio svojim suigračima nakon što je prebolio korona virus, a upravo zbog njega i najviše vjerujemo u pobjedu Katara protiv Argentinaca. Na njegovoj posljednjoj objavi osvanulo je na stotinjak poruka od hrvatskih navijača koji su mu htjeli dati do znanja da navijaju za njegovu reprezentaciju. 

Hrvatska i Njemačka u utakmici 2. kola skupine I Europskog prvenstva u rukometu

A što će tek reći pivot Youssef Ben Ali kojeg je dočekala primamljiva ponuda? On je dobio poruku od jednog Hrvata koji mu je napisao da će dobiti Big Mac menu ako Katar pobijedi Argentinu, piše na Instagram stranici Volim Hrvatsku.

- Najveća motivacija - napisao je oduševljeni Tunižanin koji je označio Luku Stepančića i Igora Karačića.

Utakmica Katara i Argentine počinje u 18 sati, nadamo se da će završiti pobjedom Katarana, a onda od 20.30 igramo protiv Danske za prolazak u četvrtfinale.

Možda rukomet u Kataru nije toliko popularan, ali za njihovu reprezentaciju će danas navijati nekoliko milijuna Hrvata. Ima li veće podrške?

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje