Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hrvati u EL-u: Iličević, Šitum i Mance zabili su po dva gola

Hrvati u EL-u: Iličević, Šitum i Mance zabili su po dva gola
1

Večeras smo na djelu mogli vidjeti 23 hrvatska nogometaša. Junaci dana svakako su dvostruki strijelci Ivo Iličević (Kairat), Antonio Mance (Trenčin) i Mario Šitum (Lech Poznan)

VIDEO

Veliki broj hrvatskih nogometaša današnjim je utakmicama 1. pretkola Europske lige otvario novu sezonu. Naši su igrači rasuti diljem Europe, pa smo diljem Europe (ne računajući utakmice Osijeka, te tri BiH prvoligaša (Sarajevo, Široki Brijeg i Željezničar) na djelu mogli vidjeti 23 hrvatska nogometaša. Junaci dana svakako su dvostruki strijelci Ivo Iličević (Kairat), Antonio Mance (Trenčin) i Mario Šitum (Lech Poznan). No, pogledajte učinak svih igrača u 1. pretkolu Europske lige...

Andrija Filipović (Gorica, Slovenija) - u pobjedi (2:0) svoje momčadi na gostovanju kod armenskog Širaka na travnjaku bio do 79. minute.
Ivo Iličević (Kairat, Kazahstan) - bio je jedan od junaka u domaćoj pobjedi (6:0) Kairata nad litavskim Atlantasom. Bivši reprezentativac u igru je ušao u 30. minuti, pa do kraja dvoboja postigao dva pogotka. Iličević je zabijao treći (30. minuta) i šesti pogodak (73. minuta) za Kairat, a zaradio je i žuti karton.
Antonio Mance (Trenčin, Slovačka) - bivši napadač Istre 1961 zabio je dva gola u pobjedi (5:1) nad gruzijskim Torpedom Kutaisijem. Mance je zabio prva dva gola za svoju momčad, pa je zamijenjen u 74. minuti. Dobio je i žuti karton.
Nino Galović (Dinamo Minsk, Bjelorusija) - bjeloruska je momčad teže od očekivanja na svom travnjaku svladala (2:1) Runavik s Farskih otoka, a bivši branič Splita i Slaven Belupa odigrao je svih 90 minuta.
Josip Krznarić (Levadia, Estonija) - bivši nogometaš Karlovca i Lučkog imao je punu minutažu u domaćem porazu (2:0) od irskog Cork Cityja.

Ivan Runje (Jagiellonia, Poljska) - odigrao svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi (1:0) kod gruzijskog Dinamo Batumija.
Ivan Čeliković (Škendija, Makedonija) - makedonski je predstavnik s 3:0 svladao moldavsku Daciju, a bivši branič Intera na lijevom je boku igrao do 63. minute.
Ljuban Crepulja (Soligorsk, Bjelorusija) - u domaćem remiju (0:0) protiv litavske Suduve ostao na klupi.

Dražen Bagarić (Soligorsk, Bjelorusija) - zaigrao od 46. minute u remiju (0:0) sa Suduvom, ali se nije istakao .
Ivan Kardum (Suduva, Litva) 
- odradio svih 90 minuta na gostovanju (0:0) kod bjeloruskog Soligorska.
Andro Švrljuga (Suduva, Litva) - također bio zapažen u punoj minutaži (0:0) kod bjeloruskog Soligorska.

Dino Štiglec (Olimpija, Slovenija) - u gostujućem porazu (1:0 kod finskog VPS-a na travnjaku bio svih 90 minuta.
Danijel Miškić (Olimpija, Slovenija) - zaradio žuti karton i zamijenjen u 78. minuti na gostovanju (poraz 1:0) kod finskog VPS-a.
Tomislav Tomić (Olimpija, Slovenija) - imao punu minutažu u porazu (1:0) slovenskog prvoligaša kod VPS-a.

Leon Benko (Olimpija, Slovenija) - i iskusni je napadač razočarao u Finskoj, u porazu (1:0) Olimpije igrao do 67. minute.
Ante Bakmaz (Jelgava, Latvija) - odigrao svih 90 minuta u gostujućem porazu (2:0) svoje Jelgave na gostovanju kod Ferencvarosa.
Tomislav Puljić (Vaduz, Lihtenštajn) - debitirao za novu momčad u gostujućoj pobjedi (2:1) kod velškog Bala Towna i odigrao svih 90 minuta.

Nikola Tkalčić (Norrkoping, Švedska) - visoku domaću pobjedu (5:0) nad Prištinom odgledao s klupe za pričuve.
Marko Radas (Skenderbeu, Albanija) - njegova je momčad s minimalnih 1:0 svladala Sant Juliu iz Andore, a Radas je imao punu minutažu.
Dario Tomić (Liepaja, Latvija) - imao punu minutažu u porazu (3:1) svoje momčadi kod sjevernoirskog Crusadersa...
Mario Šitum (Lech Poznan, Poljska) - odličnim se debijem predstavio navijačima Lecha. U visokoj pobjedi (4:0) nad makedonskim Pelisterom odigrao je svih 90 minuta i zabio dva gola...
Mirko Marić (Videoton, Mađarska) - pobjedu (2:0) svoje momčadi nad malteškim Balzanom pratio je s klupe za pričuve.
Niko Kranjčar (Rangers, Škotska) - asistirao za jedini pogodak Rangersa u minimalnoj pobjedi (1:0) nad luksemburškim Niedercornom. Igrao do 68. minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom