Sport

Komentari 42

Hrvatska deveti favorit Eura: Prvi derbi s Engleskom u 15h

Hrvatska deveti favorit Eura: Prvi derbi s Engleskom u 15h

Kladionice su u ponudu uvrstile koeficijente za naslov europskog prvaka i prema njihovim predviđanjima Hrvatska je tek deveti favorit. Engleska je uvjerljivo prvi favorit dok ju slijede Francuska, Belgija, Nizozemska...

Nakon što je Hrvatska saznala protivnike na Euru 2020., oglasile su se i prve kladionice. Aktualnih koeficijenata za našu skupinu D u kojoj se nalazimo s Engleskom i Češkom još uvijek nema, a razlog je što se još uvijek ne zna njezin posljednji član.

To će biti netko od reprezentacija Srbije, Škotske, Norveške i Izraela, a posljednji član skupine D i putnik za London i Glasgow iduće godine znat će se tek u ožujku 2020. kada su dodatne kvalifikacije kroz Ligu nacija.

Ipak, kladionice su u ponudu uvrstile koeficijente za naslov europskog prvaka i prema njihovim predviđanjima Hrvatska je tek deveti favorit prvenstva. Engleska je uvjerljivo prvi favorit Eura dok ju slijede Francuska, Belgija, Nizozemska, Španjolska, Njemačka, Italija i Portugal.

Na devetom mjestu nalazi se naša reprezentacija, dok top 10 favorita zatvara Švicarska.

Ipak, događaji poput Eura 2004. ili Svjetskog prvenstva 2006. dokazuju da ne pobjeđuju uvijek najveći favoriti, a uzevši u obzir formu naših reprezentativaca imamo za pravo nadati se rušenju naše "europske kletve" i konačnom plasmanu dalje od četvrtfinala.

Top 10 favorita Eura 2020.

Izvor: Bet365, SkyBet, WilliamHill, MarathonBet, Unibet 

Kada i gdje igra Hrvatska na Euru 2020.

Brzo nakon ždrijeba u Bukureštu gdje su se saznale skupine i gradovi odigravanja završnog turnira Europskog prvenstva, stvorena je i službena satnica. Nama najzanimljivija, ona skupine D izgleda ovako:

1. krug:

2. krug:

3. krug:

Dakle, Euro otvaramo s Engleskom na Wembleyju 14. lipnja, a utakmica počinje u 15 sati. Zatim igramo u Glasgowu protiv Češke u 18 sati, a onda i protiv pobjednika Lige nacija u Glasgowu u 21 sat. 

Najčitaniji članci