Obavijesti

Sport

Komentari 29

Hrvatska favorit u Walesu, sve osim slavlja bilo bi iznenađenje. Petković se liječi u Beogradu

Hrvatska favorit u Walesu, sve osim slavlja bilo bi iznenađenje. Petković se liječi u Beogradu

U Wales smo otputovali bez Petkovića koji je otišao na liječenje u Srbiju, a nedostaju i Kramarić, Perišić, Ivanušec... Oslabljena Hrvatska će bez obzira biti favorit u večerašnjem dvoboju

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20:45 igra šesti susret kvalifikacija za Euro 2024. Turska nas je šokirala u premijernom nastupu na osječkoj Opus Areni i slavila 1-0 golom Barisa Yilmaza, a Vatreni će danas imati priliku za popravak dojma i nastavak uspješnih kvalifikacija.

POGLEDAJTE VIDEO: Je li Livaja trebao otići?

Pokretanje videa...

[VOX POPULI] Je li Livaja trebao otići iz reprezentacije? 01:32

Jer i dalje je sve u našim rukama. Sa svim pobjedama u preostalim utakmicama, Hrvatska bi se na završni turnir u Njemačkoj plasirala s prve pozicije skupine D pa makar imala isti broj bodova kao Turska jer ima bolju gol razliku u međusobnim susretima. Vatreni su u Turskoj slavili 2-0, a Turci u Hrvatskoj 1-0.

U Wales smo otputovali bez Brune Petkovića koji je otišao na liječenje u Beograd. Izbornik Zlatko Dalić ga je pustio doma, u klub, a on je otišao kod poznate beogradske nadriliječnice Marijane Kovačević, već treći put u tri tjedna. A nedostaju i Andrej Kramarić, Ivan Perišić, Luka Ivanušec... Oslabljena Hrvatska će bez obzira biti favorit u večerašnjem dvoboju.

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.

Koeficijent na pobjedu Vatrenih iznosi okruglih 2, da će susret završiti remijem iznosi 3,50 dok je na pobjedu Walesa 4,50.

No, valja istaknuti da su i Velšani u nezahvalnoj poziciji. Nisu bili preuvjerljivi u dosadašnjem tijeku kvalifikacija pa se sa sedam bodova nalaze tek na četvrtom mjestu ispred posljednje Latvije. Sve su veći potresi unutar velškog kolektiva i tamošnji mediji najavljuju smjenu izbornika Roberta Pagea iako on uvjerava da svlačionica stoji iza njega.

International Friendly - Wales Press Conference

- U tranzicijskom smo periodu, to sam rekao nekoliko puta. Izgubili smo velike igrače kao što su Joe Allen i Gareth Bale. Razumijem frustraciju, želimo pobjeđivati, ali moramo sve gledati pod određenom perspektivom. Radim što je najbolje za Wales, a ne mene - rekao je Page dok je Zlatko Dalić istaknuo:

- Svjesni smo da se moramo skupiti. Nakon dvije i pol godine što jurimo 100 na sat, mora doći neka situacija, nemoguće je da imamo stalno vrhunske rezultate. Poklopilo se puno toga, neću alibi koga nije bilo, jednostavno Hrvatska nije bila dobra, dugo nismo tako loši bili. Izgubili smo i zbog sebe moramo odigrati dobru utakmicu da zaboravimo što je bilo. Bit će teško, želimo napraviti korak prema Euru. Ako ga napravimo, super, a ako ne, imat ćemo velikih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku