Obavijesti

Sport

Komentari 33

Meč s Hrvatima? Prijetili su mi smrću, bojao sam se za obitelj

Meč s Hrvatima? Prijetili su mi smrću, bojao sam se za obitelj
7

Pogreška u utakmici protiv "vatrenih" na SP-u u Nižnjem Novgorodu Argentinca Caballera bacila je u očaj. "Svi su imali moj broj idući dan, nisam se dobro proveo", otkrio je golman

VIDEO

Bio je to jedan od trenutaka koji su karijeru Ante Rebića (26) okrenuli u visine. Trenutak kojim je razgalio cijelu Hrvatsku, a i dobar dio nogometnih navijača u svijetu ostavio otvorenih usta.

Volej protiv Argentine u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva (3-0), kad je pogrešku Willyja Caballera (38) pretvorio u fantastičan gol, golmana je doveo u velike probleme.

POGLEDAJTE VIDEO: REBIĆEV FRIZER U RUSIJI

Pokretanje videa...

01:36

- Htio sam ispucati loptu do Tota Salvija, ali zahvatio sam travnjak. Lopta se neočekivano odbila i došla do Rebića. Svi su mislili da sam ga htio lobati, ali nije bilo tako. Nikad ne udaram tako loptu. Želio sam je ispucati jer su dvojica napadača bila blizu - opisao je Caballero za televiziju TNT Sports.

Argentinci su nakon te utakmice bili na rubu ispadanja, trebala im je pobjeda protiv Nigerije u zadnjem kolu za prolazak dalje, do koje su i došli, no golmana Chelseaja na golu više nije bilo. Izbornik Jorge Sampaoli posjeo ga je na klupu, a nije branio ni pod mandatom njegova nasljednika Lionela Scalonija.

'Nakon poraza od Hrvatske tražio sam pomoć psihologa...'
'Nakon poraza od Hrvatske tražio sam pomoć psihologa...'

- Dan nakon te pogreške na Svjetskom prvenstvu svi su imali moj broj. Nisam se dobro proveo. Slali su mi jako uvredljive poruke, pa i prijetili smrću. Natjerali su me da se brinem o obitelji i budućnosti - rekao je Caballero i zaključio:

- Želio sam još jednu šansu da zaigram i iskupim se, ali razumijem Jorgeovu odluku. Franco me zamijenio i branio je jako dobro. Ja sam bio taj koji je potvrdio da će on igrati.

Veliki Caballerov gaf i Rebićevu majstoriju možete pogledati OVDJE.

SP 2018, Argentina - Hrvatska
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića