Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hrvatska uvjerljivo slavila: Kauboji sa +13 u Austriju

Hrvatska uvjerljivo slavila: Kauboji sa +13 u Austriju
1

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Slovačku u Zadru 34-21 te se tako plasirala na Europsko prvenstvo u Austriji u siječnju 2010.

VIDEO

Iako se Lino Červar pribojavao utakmice sa Slovačkom, raspoložena hrvatska rukometna reprezentacija je pobjedom u Zadru bez ikakvih problema potvrdila plasman na Europsko prvenstvo u Austriji u siječnju 2010. godine. Hrvatska je u Zadru pobijedila Slovačku 34-21 i dojmljivom se igrom u posljednjo domaćoj kvalifikacijskoj utakmici plasirala na EP. Kaubojima preostaje još samo utakmica u Grčkoj u nedjelju, a tamo idu praktički na odmor. Ipak, da se previše ne opuste, pobjedom moraju osigurati prvu poziciju i lakšeg protivnika na EP-u. Držali su se gosti samo desetak minuta na pristojnoj razlici, no već u 20. minuti Kauboji imaju 13-5, a ostatak utakmice bio je samo odtrađivanje posla pa je Lino priliku pružio igračima željnim dokazivanja. Zabijali su Gojun, Bičanić, Buntić...
- Ostvarili smo glavni cilj nakon SP-a, plasirali smo se na Europsko prvenstvo. Za razliku od utakmice s Mađarima danas su dečki igrali jako dobro i na tome im čestitam. Naročito sam sretan jer smo većinu utakmice igrali s pomlađenom postavom. Podsjećam vas da smo mi prvi od velikih reprezentacija krenuli u pomlađivanje - rekao je sretni Lino Červar nakon utakmice. Izbornik je na tribini za ovu utakmicu ostavio Duju Miljka i Ivana Balića, koji ima lakše probleme s ozljedom koljena. Odlično ga je zamijenio Domagoj Duvnjak koji je igrao gotovo svih 60 minuta i sa devet golova bio najbolji strijelac.
- Ova prekrasna publika nas je nosila do luvjerljive pobjede. Još samo da počnemo zabijati te sedmerce... No, bez brige ubuduće ćemo sve zabiti - priča Duvnjak oko čijeg se transfera u HSV bura još nije stišala.
- Ne znam ništa o tome. Koncetriran sam na reprezentaciju.
I bit će koncetriran još samo par dana. U nedjelju se ide na izlet u Grčku, a Mađarska će se sa Slovačkom boriti za drugo mjesto koje posljednje vodi u Austriju.
Uspjeh ove reprezentacije još je veći ako pogledamo tko je sve bio na tribinama u Zadru. Od igrača poput Metličića, Balića, Čupića, Šprema i ostalih složili bi još jednu vrhunsku momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju
Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!