Obavijesti

Sport

Komentari 22

Hrvatska županijska liga: Tri prekida i premlaćivanje suca!

Hrvatska županijska liga: Tri prekida i premlaćivanje suca!
1

Najžešće je bilo u Imbriovcu, gdje su se sastali Borac i Kalinovac. U napadu na suca prednjačili su kapetan Belobrk te trener Karan, inače umirovljeni policajac

VIDEO

Na koprivničko-križevačkim terenima, naime, samo u nedjelju dogodila su se u toj ligi dva prekida. Najžešće je bilo u Imbriovcu, gdje su se sastali lanjski prvak Borac i donedavni četvrtoligaš Kalinovac. Nakon završetka prvog poluvremena, pri rezultatu 1:0 za domaćina, gostujući vratar Peroković počeo je vrijeđati glavnog suca Koprića, koji mu je pokazao crveni karton.

Ovaj ga je tada napao, a priključili su mu se i ostali Kalinovčani. U napadu su prednjačili kapetan Belobrk te trener Karan, inače umirovljeni policajac, a suca je navodno loptom napucao i Željeznak. Nemoćni Koprić, koji je dotad utakmicu vodio vrlo korektno, završio je na podu, no pridigao se nakon što su mu u pomoć priskočili njegovi kolege, Kučina i Havajić.

Delegat Draženko Kovačić poslije je pomogao šepajućem Kopriću doći do automobila, a na igralište su stigli i policajci. Kopriću je teško ozlijeđen mišić i hoda uz pomoć štaka, a policija istražuje cijeli slučaj.

- Teško je nešto pametno reći još uvijek vruće glave. O privatnim tužbama odlučit ću nakon razgovora s obitelji i nakon što vidim policijsko izvješće - rekao je i jučer šokirani Ivan Koprić.

Drugi prekid dogodio se u Vojakovcu na utakmici Viktorije i Ferdinandovca kod rezultata 0:0. Tamo je utakmica završila u 58. minuti nakon što je gostujući igrač Bošnjak za vrat primio suca Iveljića, koji mu je prethodno pokazao drugi žuti karton. Prema izjavama očevidaca, Bošnjak je slučajno nagazio suca, no Iveljić je smatrao da se radi o namjeri što je i kaznio javnom opomenom.

- Delegati obje utakmice, ali i ljudi sa strane, smatraju da suci nisu pogriješili ni u jednom slučaju. Ne znam što se to događa u pojedinim klubovima, ali nasiljem se ne dolazi do rezultata - izjavio je Radovan Knežević, povjerenik za suđenje u Prvoj ŽNL.

Na žalost, prekid se dogodio i u Sigecu na utakmici Kupa gdje su se sastali županijski trećeligaši Mladost i Repaš. Na 2:0 za domaćina, oko 30. minute, gostujući igrač-trener Sočev izvrijeđao je suca Hontića, koji mu je pokazao crveni karton. Sočev je tada povukao svoju momčad s terena.

Odluka disciplinskog suca Matošića o suspenzijama i kaznama za aktere nereda na svim trima utakmica trebala bi biti poznata danas (utorak).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna