Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatski hakleri razbili i Dansku

Hrvatski hakleri razbili i Dansku
3

U drugoj utakmici kvalifikacija za Euro, Hrvatska je s 4-1 slavila u Aarhusu protiv Danske. Zabili su Suton, Perišić, Marinović i Matošević za drugu pobjedu zaredom...

VIDEO

Futsal reprezentacija Hrvatske ostvarila je i drugu pobjedu na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022., a nakon domaćeg trijumfa nad Albanijom (4-1) izabranici Marinka Mavrovića slavili su na gostovanju u Danskoj s 4-1 (1-1).

Hrvatsku je u vodstvo doveo Josip Suton u 7. minuti. Iz slobodnog udarca izjednačio je Jorgensen u 10. minuti, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom dijelu Hrvatska je zagospodarila terenom i već u 24. minuti je Stjepan Perišić pogodio za 2-1. U 32. minuti se Dario Marinović sjajnim 'lažnjakom' oslobodio vratara i između dva danska braniča provukao loptu u mrežu za 3-1. Danci su potom zaigrali s igračem u polju umjesto vratara, što su hrvatski reprezentativci kaznili u 35. minuti kad je nebranjenu mrežu pogodio Vedran Matošević.

Utakmica je odigrana u Ceres Areni u Aarhusu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska je s maksimalnim učinkom od šest bodova iz dva nastupa na vrhu ljestvice kvalifikacijske skupine 1, a bez bodova su Danska i Albanija. Ukrajina još nije odigrala nijednu utakmicu.

Ukrajinci će biti sljedeći suparnici najboljim hrvatskim futsal igračima, a dvoboj je na rasporedu 3. ožujka u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Na finalni turnir Europskog prvenstva izravno će se plasirati pobjednici svih skupina te šest najboljih drugoplasiranih reprezentacija, dok će sedma i osma s te ljestvice razigravati za posljednje upražnjeno mjesto. Domaćin završnog turnira EP-a je Nizozemska, a natjecanje je na rasporedu u siječnju i veljači 2022. (ab)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića