Obavijesti

Sport

Komentari 11

Hrvatski Hansen nemilosrdno izbušio Kiel u utakmici života! Horvat ga nije pozvao u repku

Hrvatski Hansen nemilosrdno izbušio Kiel u utakmici života! Horvat ga nije pozvao u repku

Kiel je teškom mukom srušio Vardar (32-30) u 9. kolu Lige prvaka, a hrvatski rukometaš Ante Kuduz imao je izvedbu za pamćenje. Izluđivao je sjajnog Landina te brojao do devet golova. Bez promašaja...

VIDEO

Izbornik 'kauboja' Hrvoje Horvat objavio je popis za pripreme za Europsko prvenstvo 2022. Izbornik se odlučio na rebuilding, zahvalio se nekim igračima i pozvao svježu krv, no prema mnogima, nepravedno izostavio jednog igrača. Njegovo ime je Ante Kuduz (26), a taj isti igrač večeras je utrpao devet golova velikom Kielu. Da, dobro ste čuli. I za takvog bombardera nema mjesta u reprezentaciji.

Pokretanje videa...

Hrvatska je ostala bez Olimpijskih igara u Tokiju 01:19

Kiel je u 9. kolu grupne faze Lige prvaka puno teže od očekivanog srušio Vardar (32-30). Makedonci su se sjajno držali i cijeli vrijeme puhali za vratom snažnim Nijemcima, a ponajviše zahvaljujući hrvatskom rukometašu Kuduzu koji je odigrao utakmicu života utrpavši devet golova!

Zagreb: PPD Zagreb i Vardar 1961 u četvrtfinalu SEHA Gazprom lige

Hrvatski Hansen, kako mu mnogi tepaju zbog duge kose kakvu njeguje i danski velemajstor, torpedirao je Nijemce sa svih strana. Može deset metara, može s poda, može skok šut, može ulazak u šest metara. Nikakav problem. Sa svih pozicija nemilosrdno je bušio Landina Jacobsena, jednog od najboljih golmana na svijetu. I to bez promašaja!

Ipak, niti njegova čudesna partija nije uspjela donijeti Vardaru bodove. Presudila je široka klupa i klasa igrača Kiela. Hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak utrpao je pet golova i vukao kada je to trebalo, a nezaustavljiv je bio i Sander Sagosen koji je brojao do osam. Kuduz je jedinu podršku imao u Francuzu Totu koji je zabio pet golova.

rukomet

Zanimljivo, ovaj sjajni lijevi vanjski je u dosadašnjih osam kola zabio tek tri gola, no mučio se s ozljedom, a kada se i vratio, trebalo mu je neko vrijeme da se vrati u ritam. Protiv Kiela je pokazao kvalitetu i da je reprezentativni kalibar. Igrao je samo u kvalifikacijama, tek pokoji put je bio na pripremama uoči velikih natjecanja, ali tamo se nikada nije pojavio.

'Kaubojima' fale razorni šuteri koji se ne libe opaliti. Kuduz je već godinama jedan od naših najboljih strijelaca u Ligi prvaka, no izbornici ga zaobilaze u širokom luku. Zašto je tako, teško je reći, no u Horvatovim planovima nema ga ni unatoč utakmici života. 

THW Kiel - RK Zagreb

Osim Kuduza i Duvnjaka, briljirali su i ostali naši rukometaši pa možemo slobodno reći kako je to bila noć hrvatskog rukometa. Barcelona je pobijedila Porto s 38-31, a Luka Cindrić utrpao je čak osam golova. Tek nedavno se oporavio od ozljede, ali već sad je pokazao da je to sve iza njega i da će Europsko prvenstvo dočekati u vrhunskoj formi. Ivan Slišković zabio je jedan gol za portugalsku momčad. 

Veszprem je s 47-32 deklasirao Dinamo Bukurešt, a raspucan je bio Manuel Štrlek koji je zabio četiri gola. U derbiju kola PSG je s 32-27 srušio Kielce, no to nije bila noć za pamćenje Igora Karačića koji je zabio tek jedan gol. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom