Obavijesti

Sport

Komentari 130

Priveli hrvatske navijače u Dohi! 'Pokupili su nas nakon što smo obojili kocke ispred hotela'

Priveli hrvatske navijače u Dohi!  'Pokupili su nas nakon što smo obojili kocke ispred hotela'
3

Nisu znali za što bi nas teretili, kažu da smo uništavali javnu imovinu, ali izgleda da smo prošli s opomenom i upozorenjem. Bili su prijateljski raspoloženi, više smo razgovarali o nogometu nego o našoj akciji, kaže Jure

VIDEO

Prvu noć smo uspjeli proći neopaženo, ali kad smo se vratili iduće noći, došla je policija s pet vozila i priveli su nas u postaju.

Priča nam to hrvatski navijač Jure, jedan od desetero koji su izveli "navijačku diverziju" u Dohi, na način da su betonske kocke na plaži ispred hotela obojili u prepoznatljive bijele i crvene boje.

Pokretanje videa...

kockice u katru 00:39

Jure, Pero, Mićo, Zoka, Želja, Ivan L. i njegova supruga, Dinko... došli su na ideju uoči utakmice s Belgijom obojiti prostor ispred hotela Hilton, gdje su smještani hrvatski reprezentativci.

- Boju smo nabavili preko naših ljudi koji ovdje žive i prve noći obojili smo 14 kocaka. Nismo ni došli u hotel, a javili su nam se neki igrači koji su ih vidjeli s prozora. Bilo im je drago - priča nam Jure i dodaje:

- Ali mi ne bismo bili mi kad ne bismo pokušali kompletirati akciju. Večer uoči Japana smo kupili još nekoliko kanti boje, uspjeli smo obojiti još 22 kocke, ostalo nam je još par komada, a onda je stigla policija u pet automobila i odvela nas u postaju.

Zvuči opasno ali...

- Prolili su nam boju, malo šarali po onome što smo napravili, a u postaji je bilo sve OK. Nisu znali za što bi nas teretili, kažu da smo uništavali javnu imovinu, ali izgleda da smo prošli s opomenom i upozorenjem da to više ne radimo. Bili su prijateljski raspoloženi, držali su nas do 5.30 ujutro, ali više smo razgovarali o nogometu, nego o našoj akciji. Prognozirali su našu pobjedu nad Japanom i tako se i dogodilo...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba