Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatski predstavnici doznali protivnike na Wimbledonu

Hrvatski predstavnici doznali protivnike na Wimbledonu

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić na startu Wimbledona će igrati protiv Kineskinje Shuai Zhang, 37. igračice s WTA ljestvice

VIDEO

Održan je ždrijeb u pojedinačnoj konkurenciji ovogodišnjeg Wimbledona, trećeg Grand Slam turnira u godini, koji starta u ponedjeljak 3. srpnja.

Pokretanje videa...

novak đoković 00:53

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, koji u Wimbledon nije došao u dobroj formi, igrat će u prvom kolu protiv Argentinca Guida Pelle. Ćorić je 13. nositelj, a ukoliko pobijedi igrat će protiv Francuza Bonzija ili kvalifikanta Mayota. Ćorić i Pella igrali su dva puta, a rezultat je 1-1.

Borni Goji u prvom dvoboju suparnik je njemački kvalifikant Maximilian Marterer, 169. igrač s ATP ljestvice, koji je prošao kvalifikacije na londonskoj travi. Gojo će po drugi put igrati u glavnom turniru nekog Grand Slam turnira nakon Roland Garrosa prošle godine.

Davis Cup - Group A - Croatia v Argentina

Prvi tenisač svijeta Carlos Alcaraz na startu će igrati protiv Francuza Jeremyja Chardyja, tenisača koji je vrlo malo igrao posljednjih godina, dok će Novak Đoković, branitelj naslova u All England Clubu, na startu igrati protiv Argentinca Cachina.

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić na startu Wimbledona će igrati protiv Kineskinje Shuai Zhang, 37. igračice s WTA ljestvice. Njih su dvije čak šest puta igrale međusobno u karijeri i Kineskinja vodi 4-2. U posljednjih pet godina odigrale su samo jedan meč i tada je slavila Zhang, u Tallinnu, sa 6-2, 6-4. U drugom kolu Vekić čeka bolju iz susreta Amerikanke Stephens i Šveđanke Peterson.

WTA 500 - bett1open

Petra Martić dobila je za suparnicu češku tenisačicu Lindu Fruhvirtovu, mladu 18-godišnjakinju koja se nalazi na 49. mjestu WTA ljestvice. U karijeri su jednom igrale međusobno te je Martić pobijedila u Monastiru prošle godine 6-2, 7-5.

Prva igračica svijeta Iga Šwiatek, u čijem se dijelu ždrijeba nalazi Petra Martić, na startu će igrati protiv Kineskinje Lin Zhu, dok je prva prepreka braniteljice prošlogodišnjeg wimbledonskog naslova Jelene Ribakine američka tenisačica Shelby Rogers.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu