Obavijesti

Sport

Komentari 1

Hrvatski ragbijaši dobili Litvu, a dvojica potres mozga...

Hrvatski ragbijaši dobili Litvu, a dvojica potres mozga...
1

Sljedeću utakmicu u skupini sa Švedskom, Maltom, Litvom i Latvijom, Hrvatska igra u travnju na Malti

VIDEO

Dobro je, svi dečki su OK. Dvojica samo imaju potres mozga, jedan je malo izvrnuo zglob, ali inače nema problema. To je normalno, rekao je liječnik hrvatske ragbijaške reprezentacije Zdravko Babić nakon vrlo važne pobjede u Rigi protiv Latvije 14-12 u 2. kolu Europskog kupa nacija skupine 2A.

Tako je to u ragbiju. Neki su jedva odšepali s travnjaka, koljeno Nika Jurišića bilo je veličine rukometne lopte, ali svi do jednoga ostavili su srce na terenu. Upravo je Nik zabio pobjednički poen u dramatičnoj utakmici, ali je prije toga promašio nekoliko „zicera“. Srećom, naše to ipak nije koštalo.

- A nije mu bilo lako. Vjetar je jako puhao, a vidjeli ste u kakvom je bio stanju. No pogodio je kad je trebalo i to je najvažnije. Ovu pobjedu ćemo dobro proslaviti - rekao je kapetan Tonči Buzov.

Hrvatska je od samog početka bila bolja, ali domaćini su iskoristili kratko razdoblje 'black outa' naših i bili korak do pobjede.

- Ma da smo ovo izgubili bilo bi zaista nepošteno. Dominirali smo praktički cijelu utakmicu, a na kraju se morali spašavati. Došlo mi je da uletim u teren nekoliko puta, ostao sam i bez glasa i bez živaca. No, dobro je ispalo - kroz smijeh je komentirao izbornik Jakša Lovreta dok se iz svlačionice orila pjesma igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače