Sport

Komentari 135

Niko Pulić u lošem stanju: 'Na kisiku je, ima tešku upalu pluća'

Niko Pulić u lošem stanju: 'Na kisiku je, ima tešku upalu pluća'

Trostruki prvak Europe i višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama Niko Pulić nalazi se u dubrovačkoj bolnici Sv. Vlaho. 'Nije na respiratoru, ali za sada nema pomaka na bolje', rekao je Pulićev sin

Uoči WRC utrke koja se u Hrvatskoj održava od 22. do 25. travnja, proslavljeni hrvatski vozač Niko Pulić (57) završio je u bolnici zbog teške upale pluća koju je dobio nakon što je saznao da je pozitivan na korona virus. 

POGLEDAJTE VIDEO: WRC

 

- Nije dobro. Na kisiku je nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Ima tešku upalu pluća na oba krila, kisik mu je nizak. Po doktorima stanje je umjereno loše i za sada nema pomaka na bolje. Stanje mu bi se trebalo sada početi popravljati. Idemo iz dana u dan s vjerom da će doći do pomaka na bolje - rekao je Nikin sin Ivan Pulić iz dubrovačke bolnice Sv. Vlaho za Sportske novosti. 

Pulić je bio među sedmoricom vozača prijavljenih za najveću utrku u hrvatskoj povijesti koja će se voziti po lokalnim cestama Krapinsko-zagorske i Karlovačke županije, odnosno cestama Žumberka i Plešivice.

Niko se za ovu utrku intenzivno pripremao i za automobil je morao izdvojiti otprilike 150.000 eura, ali čini se da će ovaj veliki automobilistički događaj ipak morati propustiti. Konavljanin je uzastopni trostruki prvak Europe i višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama. 

Iz organizacije Croatia Rallyja i ostali iz svijeta hrvatskog autosporta, poželjeli su Puliću brz oporavak. 

Najčitaniji članci