Obavijesti

Sport

Komentari 12

Huligan utrčao u teren i napao igrača u Francuskoj! Završio u bolnici s potresom mozga

Huligan utrčao u teren i napao igrača u Francuskoj! Završio u bolnici s potresom mozga

Bordeaux je ugostio davljenika Rodez koji se bori za ostanak, a susret je prekinut već nakon 22 minute igre nakon što je Lucas Buades zabio za vodstvo gostiju pa pred domaćom tribinom slavio gol. Izazvalo je to revolt navijača Bordeauxa

Francuski velikan i nekadašnji prvak prošle sezone ispao je iz prve lige. Već ove sezone bili su na koračić od povratka u elitni rang, dijelila su ih samo tri boda, no zbog svojih navijača ili bolje rečeno huligana, sve je izvjesnije kako će i sljedeće sezone igrati u drugom razredu francuskog nogometa.

Bordeaux je ugostio davljenika Rodez koji se bori za ostanak, a susret je prekinut već nakon 22 minute igre nakon što je Lucas Buades zabio za vodstvo gostiju pa pred domaćom tribinom slavio gol provokativnom gestom.

Izazvalo je to bijes na tribinama u Bordeauxu. Jedan huligan upao je u teren i gurnuo strijelca Buadesa. Igrač Rodeza završio je na travnjaku, neko vrijeme su mu ukazivali pomoć pa ga potom prevezli u bolnicu. Dijagnosticiran mu je lakši potres mozga.

Sudac je istog trenutka prekinuo utakmicu jer nije imalo smisla nastaviti u takvom ratobornom okruženju čime bi riskirao i još veće nerede. Pitanje je kada će se i hoće li uopće nastaviti susret, velika je mogućnost da tri boda pripadnu Rodezu za Zelenim stolom.

Kako god, i jednoj i drugoj strani su bodovi neophodni za ulazak u prvu ligu, odnosno ostanak u drugoj. Na kraju bi nakon svega mogao profitirati Rodez i tako ostati u drugom rangu francuskog nogometa.