Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Huljaj, ne muljaj: Pa već su ga predstavili na novom mjestu...

Jasmin Huljaj prelazi u Phoenix farmaciju, baš kako smo naveli jučer, a funkciju preuzima 1. travnja. Imamo dokument tvrtke s jučerašnjim datumom, koja ga je jučer predstavila kao budućeg predsjednika uprave.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
17 komentara

O rezultatima mandata Jasmina Huljaja na čelu Hajduka moći će se govoriti tek nakon nekog vremena, kad se svedu svi računi, no već sada se može reći da je tu bilo dosta toga spornoga, pogotovo kad je u pitanju Huljajeva verzija priče o njegovoj budućnosti u klubu.

Za početak, tijekom jučerašnje press konferencije na kojoj je objavljeno da odlazi, na izravno pitanje odlazi li u farmaceutsku tvrtku koja mu je ponudila posao u studenom prošle godine, Huljaj je odgovorio: 

- U razgovorima sam, zasad još nije toliko fokus na tome.

No ''24 sata'' su u posjedu dokumenta tvrtke Phoenix farmacije, koja je Huljaja jučer u internom dokumentu predstavila kao predsjednika svoje uprave za Hrvatsku, koji će na funkciju stupiti 1. travnja te zamijeniti Gerharda Weberera. Autentičnost dokumenta nam je potvrđena u telefonskom razgovoru. Iako je dakle tvrdio da je u razgovorima, već je predstavljen kao nova akvizicija! 

Na zadnjoj presici Huljaj je na pitanje gdje se vidi za nekoliko godina, hladno izjavio:

- Planiram odraditi četverogodišnji mandat na čelu Hajduka..., a isto je ponovio i na svečanosti povodom proslave nedavnog rođendana Hajduka. 

Dakle, prošli tjedan je gledao ljude u oči i tvrdio da se do kraja mandata vidi na čelu Hajduka, a članove NO kluba je o svojoj namjeri napuštanja funkcije obavijestio još 5. siječnja!

Prisjetimo se brojnih kontradiktornih izjava i poteza prilikom Kopićeve smjene, odnosno pregovora s Igorom Tudorom i Zoranom Vulićem. Prisjetimo se opravdanja svojih brojnih izbivanja s Poljuda.... Jasno je kao dan da je Huljaj bio neiskren prema javnosti, odnosno navijačima Hajduka, a koliko je bio iskren prema ljudima iz Nadzornog odbora, tek ćemo saznati.

Za očekivati je da su oni, nakon što su na prvoj radnoj sjednici Nadzornog odbora saznali da Huljaj odlazi, imali dovoljno vremena za pripremu i izbor njegovog nasljednika. No tko zna, vrijeme će pokazati kako se taj razlaz stvarno odvijao.

Danas je i formalno raspisan natječaj za izbor novog predsjednika Hajduka, koji traje osam dana, a od kandidata se traže uobičajene kvalifikacije, uključujući fakultetsku diplomu i deset godina radnog iskustva na upravljačkim poslovima. 

Naši partneri pišu
Message