Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hulk ostavio ženu i oženio se s njenom nećakinjom. Sad je opet trudna: 'Evo, dolazi nam i sin...'

Hulk ostavio ženu i oženio se s njenom nećakinjom. Sad je opet trudna: 'Evo, dolazi nam i sin...'

S obzirom na nevjerojatnu sličnost njegove sadašnje i bivše supruge, pitanje je je li i on ponekad sto posto siguran s kim je u braku

VIDEO

Ne događa se baš često da itko izgovori 'u braku sam s tetkinim bivšim mužem' ili ' oženio sam se s nećakinjom bivše žene', ali upravo to se dogodilo brazilskom nogometašu Hulku koji je bivšu suprugu Iran Angelo prevario s njezinom nećakinjom Camilom. Nogometaš koji po konstituciji uistinu izgleda kao istoimeni zeleni junak Hulk je bio malo nestašan.

Afera je izašla na vidjelo još u prosincu 2019. godine, a par se oženio u ožujku 2020. Camila Angelo je samo dvije godine mlađa od svoje tetke, a za svojim je nekadašnjim tetkom otišla i u Kinu gdje je igrao za Shangai SIPG. Danas žive u Belo Horizonteu gdje njezin suprug igra za Atletico Mineiro.

Dobio je dijete s nećakinjom svoje bivše supruge 

Hulk i njegova nova supruga okrunili su svoju ljubav u travnju 2022. godine rođenjem prvog djeteta. Dobio je slobodno u Atletico Mineiru pa je skoknuo do Miamija gdje je Camila rodila njihovu kćerkicu Zayu. 

Malena Zaya već ima godinu i pol, a uskoro će dobiti i bracu. 

- Htio sam vam zahvaliti na bezbrojnim porukama podrške u vezi s trudnoćom moje žene. Dolazi nam sin, još jedan Božji blagoslov - objavio je presretni nogometaš Atletico Mineira.

Hulku će uskoro na svijet osvanuti i peto dijete, a troje ih je dobio u braku s bivšom suprugom Iran s kojom je bio čak 12 godina u braku. No, sve je otišlo u vjetar nakon što se bivši brazilski reprezentativac zbližio s nećakinjom koja mu se dopala. Toliko da je odlučio raskinuti svoj brak i ostaviti svoje troje djece.

Obzirom na nevjerojatnu sličnost njegove sadašnje i bivše supruge, pitanje je je li i on ponekad sto posto siguran s kim je u braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iran Ângelo (@iran_angelo)

- Kao da sam pokopala živu kćer. Budim se i odlazim spavati ne shvaćajući zašto mi se sve dogodilo. Bolovi su vrlo veliki, ponekad mislim da će mi iščupati srce. Bila mi je kao kći. Sve sam dala toj djevojci otkako je došla na svijet. Toliko sam puta žrtvovala svoje snove da bi se njezini ostvarili. Znala je za moje slabosti, nesigurnost, bol, strahove i imala je moju bezuvjetnu ljubav. Vodila je moj život i za mene je sve što je rekla bilo je dobro, bilo je točno, bilo je etično. U svemu je bila savršena i dala sam joj smjer svog života. Ako sam pogriješila, Bože, to je bilo zato što sam previše voljela i vjerovala - rekla je Hulkova bivša supruga u razgovoru za portugalske medije. 

Brasileiro Championship - Flamengo v Atletico Mineiro

Ona je nekoliko puta javno govorila o boli koju su joj nanijeli nećakinja i bivši muž, no Hulk je imao odgovor na njezine optužbe.

- Nisam bio u vezi s Camilom dok sam bio u braku. Ja sam muškarac. Nisam bio sretan u braku. Imao sam bezbroj razloga. Tijekom cijelog braka sam varao Iran, ona je živjela samački život. Samo je htjela imati status Hulkove supruge - rekao je jednom prilikom brazilski nogometaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...