Obavijesti

Sport

Komentari 34

I Dinamu još novca: Real želi Olma i nudi 40 milijuna eura?!

I Dinamu još novca: Real želi Olma i nudi 40 milijuna eura?!

Real Madrid u svojim redovima želi vidjeti mladog Španjolca, piše njemački Bild, no pitanje je koliko je to realno očekivati u ovom trenutku kad je još u razvoju, a poznato je da Dani ne podnosi klupu

VIDEO

Veliki Real Madrid zainteresiran je za bivšeg igrača 'modrih' Danija Olma (22), prenosi Bild. Navodno je 'kraljevski klub' spreman ponuditi 40 milijuna eura u transferu kojim bi i Dinamo napunio klupsku blagajnu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dani Olmo na odlasku u Leipzig

Pokretanje videa...

Andy Bara 01:20

Postoji mala mogućnost da se ovaj transfer realizira, pogotovo u ovom prijelaznom roku kad je RB Leipzig prodao svog najboljeg napadača Timu Wernera u Chelsea u transferu vrijednom 53 milijuna eura, dok je Patricku Shicku istekla posudba te se vraća u svoj matični klub Romu.

Real Madrid u svojim redovima želi vidjeti mladog Španjolca, no pitanje je koliko je to realno očekivati u ovom trenutku, posebno kada znamo kakav je Dani Olmo koji je svojim odlukama (zajedno sa svojom obitelji) u prošlosti pokazao da ne ide 'glavom kroz zid', već zna da mora proći puno stepenica da postane vrhunski igrač kakav ima potencijal postati.

Pola odigrane sezone u Bundesligi sigurno nije mjerilo te Olmo još mora odigrati puno velikih europskih utakmica prije nego što bi mogao igrati za neki od najvećih europskih.

1899 Hoffenheim - RB Leipzig

Olmov menadžer Andy Bara nije potvrdio ni opovrgnuo ove medijske napise. A obistine li se, profitirao bi i Dinamo koji ima pravo na 20 posto razlike između odštete i dotad isplaćenog novca (s bonusima) od Danijeva transfera.

Kako su "modri" dobili 19 milijuna eura fiksne odštete i dva milijuna eura bonusa za Ligu prvaka, 20 posto razlike od 19 milijuna eura do eventualne Realove ponude od 40 milijuna eura značila bi dodatnih 3,8 milijuna eura. Što bi Olmov transfer iz Dinama moglo u konačnici zaokružiti na 25 milijuna.

Podsjetimo, Dani Olmo došao je u Dinamo kao golobradi mladić sa 16 godina iz Barcelone gdje je bio kapetan i najbolji strijelac mlađih uzrasta, a po komentarima javnosti iz njega otišao kao daleko najbolji stranac u povijesti koji je klubu osigurao toliko željeno 'europsko proljeće'. Pokazao je interes za igranjem za hrvatsku reprezentaciju no ipak je debitirao za španjolsku A reprezentaciju 'pod palicom' Roberta Morena utakmicom protiv Malte.

SPAIN v MONTENEGRO. EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2021. GROUP 6. QUALIFYING ROUND.

Koliko je Hrvatska ostala pod kožom Danija dovoljno govori podatak da će kroz pokret Common Goal koji potiče profesionalne nogometaše, trenera i klubove da najmanje jedan posto svojih plaća uplate u zajednički fond koji podržava nogometne dobrotvorne akcije diljem svijeta. Sredstva od svoje zarade nije uputio svojoj domovini Španjolskoj, već Hrvatskoj.

Podsjetimo, Olmov gol protiv Manchester Cityja završio je među tri najljepša prošle sezone Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica