Obavijesti

Sport

Komentari 25

"I ja vidim da moji Bilić Boysi nisu više onako dominantni"

"I ja vidim da moji Bilić Boysi nisu više onako dominantni"
4

Nije mi važno igramo li u Zagrebu ili Splitu, atmosfera je uvijek dobra. Smeta mi jedino ta manja grupa koja uvijek provocira, nije mi jasno zašto, rekao je Ivica Olić

VIDEO

24sata: Kakav je osjećaj nakon osam mjeseci vratiti se na teren?

Donedavno sam bio zatvoren, šest mjeseci trenirao sam samo u teretani. Sad sam napokon s momčadi, priključio sam se suigračima. Dok sam išao na taj prvi trening nakon ozljede, bio sam sretan kao malo dijete, opet jurim... Zadovoljan sam bio i nakon treninga jer nije bilo nikakve reakcije, sve sam mogao normalno odraditi.

24sata: Jeste li imali krize, sumnje da se nećete vratiti?

Ovo mi je bila najteža ozljeda do sada. Imao sam ih dosta, rupture, križne ligamente, ali ova je najteža zbog duljine oporavka. Imao sam jako loših dana, bilo mi je teško, ali ipak sam vjerovao da ću se vratiti. Iz dana u dan vidio sam neki napredak i to me tješilo i davalo snagu da nastavim. Dobro sam se spremio, pauza neće puno utjecati na mene. Nikad nisam imao veću želju za nogometom. Uskoro ću igrati, a to je najvažnije jer mi je to najviše nedostajalo.

24sata: Kad biste mogli odigrati prvu utakmicu?

Za otprilike tri tjedna. Krajem srpnja u Münchenu je Audi Cup, bilo bi idealno da tamo zaigram. Ipak moram još uhvatiti osjećaj igre, duel. Zbog toga ne želim brzati, mogu se strpiti još malo, nije mi problem zaigrati sedam dana prije ili poslije.

24sata: Kakav je novi trener Jupp Heynckes?

Sviđa mi se, puno se radi s loptom, treninzi su zanimljivi. Vidi se da je velik stručnjak, zasad ide dobro. Trebali bismo se još pojačati i biti bolji sljedeće sezone, nešto i osvojiti. Cilj je u Ligi prvaka otići daleko i osvojiti njemačko prvenstvo.

24sata: Dolazi li vam Dejan Lovren iz Lyona u Bayern?

Ne znam. Traže igrače u obrani, ali prije su, ako bi nekog gledali iz Hrvatske, pa čak i Rusije, uvijek pitali mene za mišljenje. Sad me nisu ništa pitali.

24sata: Reprezentaciji ide puno teže bez vas u napadu?

Jedva čekam utakmice. Bit će teško, a sljedeće utakmice, protiv Malte i Izraela, su ključne. Moramo pobijediti i to će nam dati lauf za nastavak. No moram priznati da nismo dominantni kako smo svi očekivali.

24sata: Što nakon Eura? Hoće li to biti zadnje vaše veliko natjecanje za reprezentaciju?

Razmišljao sam o tome, ali ne želim ništa govoriti jer se nismo još ni kvalificirali. Želim s reprezentacijom napraviti velik rezultat na Euru, a što će biti poslije, to još ne znam.

24sata: Gdje igrači žele igrati, u Splitu ili u Zagrebu?

Meni je svejedno gdje se igra, atmosfera je uvijek dobra. Nemam ništa protiv nijednog stadiona, ali imam protiv malog broja navijača koji uvijek nešto provociraju. Nije mi jasno zašto je to kod nas tako, pa u Njemačkoj navijači zajedno piju. Smeta mi što mi igrači na terenu moramo strepiti. Ne bih želio da mi igrači i ti normalni navijači budemo zakinuti.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz