Obavijesti

Sport

Komentari 21

I juniori u LP-u: Ne bojimo ih se tko god bio na drugoj strani

I juniori u LP-u: Ne bojimo ih se tko god bio na drugoj strani
3

S Arsenalom smo igrali u polufinalu Nike Cupa i odigrali smo 0-0, ali ne znamo koliko će ta ekipa biti slična ovoj. Sigurno će doći u drugom sastavu, kaže Moro

VIDEO

Problem je što ne poznajemo realnu snagu tih momčadi. Gledao sam neke utakmice Arsenala, ali ne znam hoće li to biti ta momčad uopće. Primjerice, mi smo pobijedili Olympiacos na Ramljaku ove godine, no tko zna koju su ekipu poslali. Tek nakon prvog kola vidjet ćemo tko će imati kakvu momčad, rekao je trener juniora Dinama Mario Cvitanović u najavi juniorske Lige prvaka.

Za razliku od seniora, juniori ne igraju za novčanu nagradu. Uefa snosi samo troškove putovanja i smještaja.

- S Arsenalom smo igrali u polufinalu Nike Cupa i odigrali smo 0-0, ali ne znamo koliko će ta ekipa biti slična ovoj. Sigurno će doći u drugom sastavu - rekao je jedan od najboljih igrača juniora Nikola Moro.

I dok će njihovi seniorski kolege u Ligi prvaka vrlo vjerojatno biti samo prolaznici te bi bilo pravo čudo da prezime, juniori se s pravom mogu nadati velikim rezultatima.

- I igračima sam rekao da se ničega ne boje bez obzira tko je s druge strane. Rekao sam im da igraju kako znaju i bit će sve u redu - dodao je Cvitanović.

Za ambasadora juniorske Lige prvaka Dinamo je odabrao Branka Strupara.

- Čast mi je što sam ambasador Dinama. To su sve mladi dečki i bit će ih gušt gledati - kaže Strupar.

Dinamovi juniori igrat će protiv istih protivnika kao i njihovi stariji kolege. Utakmica s Arsenalom na Hitrecu u srijedu počinje u 16 sati, a cijena za pojedinačnu ulaznicu je 50 kuna. Kada znate da će Dinamo predstavljati jedna od najboljih mladih momčadi u Europi, a i karta je prihvatljive cijene, doista ne bi trebalo biti razloga da se Hitrec ne napuni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti