Obavijesti

Sport

Komentari 31

I kamerunski izbornik objavio popis: Eto'o najveća opasnost

I kamerunski izbornik objavio popis: Eto'o najveća opasnost
1

Finke je objavio širi popis od 28 igrača, a najveće zvijezde svakako su Samuel Eto'o (Chelsea), Achille Webo (Fenerbahče), Stephane Mbia (Sevilla) i Song (Barcelona)

VIDEO

Niko Kovač posljednji je izbornik koji će iz reprezentacija u skupini A objaviti popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Nakon što je to prvo napravio izbornik Brazila Luiz Felipe Scolari, a zatim i meksički strateg Miguel Herrera, danas je to učinio izbornik Kameruna Volker Finke.

On je objavio širi popis od 28 igrača, a najveće zvijezde svakako su  Samuel Eto'o (Chelsea), Achille Webo (Fenerbahče), Stephane Mbia (Sevilla) i Alexandre Song (Barcelona).

Kamerun je drugi protivnik Hrvatske na prvenstvu, a protiv njih ćemo igrati 18. lipnja u Manausu.

Popis Kamerunaca za SP:

  • Golmani: Guy-Rolland Assembe (En Avant Guingamp), Loic Feudjou (Coton Sport), Charles Itandje (Konyaspor), Sammy Ndjock (Fethiyespor)
  • Obrana: Benoit Assou-Ekotto (Tottenham Hotspur), Henri Bedimo (Olympique Lyon), Gaeten Bong (Olympiakos Pirej), Aurelien Chedjou (Galatasaray), Cedric Djeugoue (Coton Sport), Jean-Armel Kana Biyik (Stade Rennes), Nicolas Nkoulou (Olympique Marseille), Dany Nounkeu (Besiktas), Allan Nyom (Granada)
  • Vezni red: Enoh Eyong (Antalyaspor), Raoul Cedric Loe (Osasuna), Jean Makoun (Stade Rennes), Joel Matip (Schalke 04), Stephane Mbia (Sevilla), Benjamin Moukandjo (Nancy), Landry Nguemo (Girondins Bordeaux), Edgar Salli (Racing Lens), Alexandre Song (Barcelona)
  • Napad: Vincent Aboubakar (Lorient), Eric-Maxim Choupo Moting (Mainz), Samuel Eto'o (Chelsea), Mohamadou Idrissou (Kaiserslautern), Fabrice Olinga (Malaga), Achille Webo (Fenerbahce).
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
UŽIVO Real - Bayern 1-2: GOOL! Čudo u Madridu, preokret Reala
LIGA PRVAKA UŽIVO

UŽIVO Real - Bayern 1-2: GOOL! Čudo u Madridu, preokret Reala

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu