Obavijesti

Sport

Komentari 129

I Liverpool pobijedio Arsenal, navijači jasni: 'Arsene, odlazi!'

I Liverpool pobijedio Arsenal, navijači jasni: 'Arsene, odlazi!'
1

Novi poraz ponovno je jako razljutio navijače Arsenala i 'topnici' smatraju da treba što prije otići iz kluba. Nakon što ih je Bayern razbio u Europi, Liverpool je lako upisao pobjedu u prvenstvu

VIDEO

U derbiju 27. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na stadionu Anfield pobijedio Arsenal 3-1 skočivši na treće mjesto ljestvice. Taj je poraz ponovno jako razljutio navijače Arsenala i 'topnici' smatraju da treba što prije otići iz kluba.

VIDEO

Bila je to odlična utakmica s nizom prilika na obje strane, a Liverpool je posve zasluženo slavio.

Bila je to tek druga pobjeda momčadi Jurgena Kloppa u posljednjih osam kola, dok je Arsenal upisao treći poraz u zadnja četiri kola.

Domaćin je poveo 2-0 golovima Roberta Firmina (9) i Sadia Manea (40). Arsenal je u 57. minuti smanjio golom Dannyja Welbecka, a pitanje pobjednika razriješio je Georginio Wijnaldum u sudačkoj nadoknadi nakon brze kontre. Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.

Liverpool je ovom pobjedom preskočio Arsenal i 'redsi' su sada treći sa 52 boda koliko ima i Manchester City na četvrtoj poziciji, ali uz slabiju razliku pogodaka, dok je Arsenal peti sa 50 bodova.

Na vrhu je Chelsea sa 63 boda, a deset manje ima Tottenham na drugoj poziciji. U nedjelju igraju Tottenham i Everton, te Sunderland i Manchester City, a kolo će u ponedjeljak zatvoriti West Ham i Chelsea.

Leicester 'leti' bez Ranierija

Aktualni engleski prvak Leicester City upisao je i drugu uzastopnu pobjedu otkako je smijenjen Claudio Ranieri, pobijedivši na svom stadionu Hull City 3-1.

Identičnim rezultatom prošlog tjedna 'lisice' su srušile i Liverpool. Sa šest bodova iz zadnja dva kola Leicester se udaljio iz opasne zone i trenutačno je na 15. mjestu sa 27 bodova, pet više od zone ispadanja.

Hull je poveo u 14. minuti golom Sama Clucasa, no domaćin je uspio izjednačiti u 28. minuti preko Christiana Fuchsa. Riyad Mahrez je u 59. minuti doveo domaćine u vodstvo, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Tom Huddlestone koji je u sudačkoj nadoknadi ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu