Obavijesti

Sport

Komentari 12

I navijači su dali blagoslov: Luka je igrač najveće klase

I navijači su dali blagoslov: Luka je igrač najveće klase
1

Internetski forumi raspisali su se o Luki Modriću nakon što je Alex Ferguson ponovo pokazao za njega interes. Navijači, ga također žele u Unitedu

VIDEO

Luka Modrić ne ide nikuda. Ostat će u Tottenhamu, ovdje mu je lijepo i odlično zarađuje, riječi su Harryja Redknappa kojima je odbacio nagađanja da će hrvatski veznjak na ljeto zamijeniti dres 'spursa' onime Manchester Uniteda. Sir Alex Ferguson prošlog je tjedna ponovno 'bacio udicu' britanskim medijima kad je sramežljivo najavio moguću kupovinu Luke, kojeg vidi kao idealnu zamjenu za veterana Paula Scholesa. Ubrzo nakon nagađanja britanskih medija, javili su se i navijači oba kluba.
"Volio bih ga vidjeti u našem dresu, iako je sličan igrač Andersonu. No on je upravo igrač kakav Unitedu sada treba, pogotovo što su Scholes i Giggs na zalasku karijere. Ipak, 'spursi' bi tražili ogromnu svotu novca, pogotovo ako se zna da im u posljednje vrijeme redovito uzimamo najbolje igrače", piše jedan od navijača 'crvenih vragova' na klupskom forumu. Odmah su se u raspravu uključili i ostali 'drukeri' s Old Trafforda, ali i oni s White Hart Lanea.
"Ma Modrić će vrijediti 50 milijuna funti sljedeće godine. Ne vjerujem da će napustiti Tottenham, ali ako ga dobijete za 25 milijuna, bit će to prava bagatela. Istina, ne zabija često, no njegova tehnika i kvaliteta su u rangu s najboljim veznjacima na svijetu. Ipak, nadam se da nikad neće otići u United i da ćemo s njim ući u LP", piše navijač Tottenhama. Unitedovi navijači uglavnom se pozitivno izražavaju o Lukinom dolasku, a u brojnim komentarima koje je izazvala tema 'Modrić u Unitedu' ističe se i jedan, čini se, neutralnog navijača.
"Modrić je najbolji igrač Tottenhama i nogometaš svjetske klase, no teško da bi netko u Premiershipu mogao izdvojiti za veznog igrača 25 milijuna funti. Pogotovo ako znamo da najbolji veznjaci ovdje zabijaju između 15 i 20 golova po sezoni. Nažalost, Luka je često i na udaru brojnih 'mesara', no sve je to dio igre", zaključio je još jedan navijač. Dojam je da bi Luka bio dobro primljen u momčadi Alexa Fergusona. Škot je priznao da mu se Hrvat sviđa, a sada je, čini se, i tribina dala svoj 'blagoslov' i digla palac gore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"