Obavijesti

Sport

Komentari 34

I on je jamio! Sanchez je dobio 16 mjeseci zbog utaje poreza...

I on je jamio! Sanchez je dobio 16 mjeseci zbog utaje poreza...
1

ČAK NEĆE NI GULITI KRUMPIRE Alexis Sanchez kao ni ostale zvjezdice kojima se ne plaća porez ili su ga zaboravile platiti, neće završiti iz rešetaka, jer je tako propisano u španjolskim zakonima

VIDEO

Novo pojačanje Manchester Uniteda, Čileanac Alexis Sanchez, u Španjolskoj je zbog utaje poreza osuđen na 16 mjeseci zatvora i 600.000 eura kazne.

Naravno, Sanchez kao ni ostale zvjezdice kojima se ne plaća porez ili su ga zaboravile platiti i koje su osuđene, neće završiti iz rešetaka, jer je za to u Španjolskoj potrebna sudska sankcija u trajanju od najmanje dvije godine.

Španjolcima je platio porez: Nasreću, ostalo mu je za pizzu
Španjolcima je platio porez: Nasreću, ostalo mu je za pizzu

Čileanski napadač, koji je u zimskom prijelaznom roku preselio iz Arsenala u Manchester United, nagodio se sa španjolskim tužiteljem i priznao utaju poreza u iznosu od milijun eura, zbog čega je i dobio kaznu koja ne podliježe odlasku u zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sanchez je optužen za utaju poreza na ime autorskih prava na svoj lik, a sve u periodu dok je nosio dres Barcelone, odnosno 2012. i 2013. godine.  Čileanac je u potpunosti prihvatio krivnju za neprijavljivanje poreza, a također je nadoknadio i sve obaveze.

Pred sudom i Luka Modrić

U Španjolsko je u proteklom periodu pokrenuto više sudskih postupaka protiv poznatih nogometaša zbog iste povrede zakona, a među njima su i Lionel Messi, Javier Mascherano, Angel di Maria, Marcelom Radamel Falcao i Cristiano Ronaldo.

Modrići bez komentara: 'Bili su pristojni, istraga se nastavlja'
Modrići bez komentara: 'Bili su pristojni, istraga se nastavlja'

Na udaru poreznih organa našao se i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić protiv kojeg je podignuta optužnica za utaju poreza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...