Obavijesti

Sport

Komentari 2

I. Vori - Prvi pivot svijeta nije prošao u Barceloni

I. Vori - Prvi pivot svijeta nije prošao u Barceloni
6

Vori je najbolji pivot na svijetu, zbilja ne razumijem ove u Barceloni, rekao je španjolski izbornik Valero Rivera o našem zlata vrijednom pivotu

VIDEO

Igor Vori igrač je kojeg je stvorio Lino Červar. Od otpisanog, nezgrapnog snagatora, na kojeg se nije ozbiljno računalo, 202 centimetra visok i više od 105 kilograma teški Zagrepčanin postao je jedan od najboljih pivota svijeta. Njegova obitelj bavi se autobusnim prijevozništvom - ako vidite autobus zagrebačkih registracija s velikim napisom “Vori” - to je taj!
- Ne, Igor nema dozvolu za D kategoriju iako je kao mali htio biti vozač autobusa - rekao nam je Željko Vori, ponosan što je njegov sin vlasnik zlatne olimpijske medalje i jedan od najvažnijih igrača Červarove reprezentacije.
Vorijeva supruga Olja u četvrtom je mjesecu trudnoće i krajem proljeća 28-godišnji Igor prvi put će postati otac. S Oljom je u vezi 12 godina. Ona je negdje gore na tribinama na svakoj utakmici Zagreba i reprezentacije.
Tijekom utakmice Igor komunicira s njom znakovima - pokaže palac, kažiprst i mali prst, a potom joj pošalje pusu. Ona učini isto.
- Što to znači? E, to je naša tajna i ne smije se znati. Tako se pozdravljamo godinama, još otkad je igrao u Italiji - kaže Olja.
Vori je pivot i na svakoj utakmici dobije najviše batina, više čak i od Ivana Balića.
- Tuku ga puno, ali navikla sam da mi dolazi doma pretučen - rekla je Olja.

TROFEJ KOJI NEDOSTAJE...
Igora Vorija vjerojatno će proglasiti najboljim pivotom SP-a, Kiro Lazarov prvi je strijelac, Domagoj Duvnjak jedan je od najubojitijih srednjih vanjskih, Ivano Balić još može potegnuti... Ovo Svjetsko prvenstvo otkrilo je da Zagreb CO ove sezone, s Linom na klupi, ima momčad za naslov europskog prvaka, jedan od rijetkih velikih trofeja koji Voriju nedostaje.

KAO METLIČIĆ - NEMA ZAMJENE
Nekad je na njegovoj poziciji igrao Renato Sulić, no on više nije u reprezentaciji i Vori je sad jedino ozbiljno rješenje za pozciju pivota, kao Petar Metličić na desnom vanjskom.

SAMO GA DINART MOŽE ČUVATI
Francuzima se ozlijedio Didier Dinart, njihov najbolji obrambeni igrač, i čitavu utakmicu mučili su se zaustaviti Igora Vorija. Nisu uspjeli, zabio im je osam komada!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi