Obavijesti

Sport

Komentari 45

Hollywoode, jesi li spreman? Ibra potpisao za L.A. Galaxy

Hollywoode, jesi li spreman? Ibra potpisao za L.A. Galaxy
1

Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović raskinuo je ugovor s Manchester Unitedom. Njegova sljedeća destinacija je Los Angeles Galaxy koji nastupa u američkoj MLS ligi

VIDEO

Zlatan Ibrahimović raskinuo je ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Manchester Unitedom i zaputio se prema Los Angelesu.

Prema navodima Goala Ibrahimović je potpisao s L.A. Galaxyjem koji nastupa u američkoj MLS ligi.

U novom klubu će se pridružiti zvijezdama poput Ashleya Colea, te Jonathana i Giovanija dos Santosa.

- Manchester United je raskinuo ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem. Svi u klubu se žele zahvaliti Zlatanu za sve što je napravio ovdje, te mu želimo puno sreće u nastavku karijere- stoji u službenom priopćenju kluba.

Ibrahimović je u United došao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om 2016. godine. Od tada je za momčad Josea Mourinha odigrao 53 službene utakmice u kojima je zabio 29 golova, te podijelio 10 asistencija.

Bio je vrlo bitan igrač za Crvene vragove u prošloj sezoni u kojoj je i skupio većinu nastupa.

Odigrao je Šveđanin tada 46 utakmica, a zabio je 28 golova. Sjajnu sezonu mu je upropastila ozljeda ligamenata koju je doživio u utakmici Europa lige protiv Anderlechta u travnju prošle godine.

Mouov kapitalac mašta: Bio bi pravi užitak igrati s Neymarom
Mouov kapitalac mašta: Bio bi pravi užitak igrati s Neymarom

Ibra: Nakon dvije sjajne sezone, došao je kraj

Nakon te ozljede, čelni ljudi Uniteda odlučili su da ne žele produžiti ugovor s napadačem za još jednu godinu, ali su svoju odluku promijenili nakon što se pokazalo kako će se oporaviti puno brže od očekivanog.

Unatoč tome što se oporavio, nije se baš naigrao ove sezone. Igrao je samo u pet utakmica u Premier ligi, a skupio je sveukupno 103 minute.

United je na ljeto doveo Romelua Lukakua iz Evertona za velikih 86 milijuna eura čime su Ibrahimoviću dali do znanja da će postati zamjena kad se oporavi. Još kada se tome doda i činjenica da je Alexis Sanchez došao u siječnju iz Arsenala, Zlatan je izgubio svaku šansu da se ponovno nametne Mourinhu.

Zlatan će s novim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati 1,2 milijuna eura po sezoni. Sjajni napadač se putem Instagrama oprostio od svog već sada bivšeg kluba.

- Dobrim stvarima uvijek dođe kraj, a sada je vrijeme da idem dalje nakon dvije sjajne sezone provedene s Manchester Unitedom. Želim zahvaliti svima unutar kluba, navijačima, ekipi, treneru, cjelokupnom osoblju te svim ostalima koji su dijelili ovaj dio moje povijesti sa mnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"