Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ibrahimović: Spreman sam na zvižduke, oni će me motivirati

Ibrahimović: Spreman sam na zvižduke, oni će me motivirati
1

Za švedskog nogometaša Zlatana Ibrahimovića nedjeljni će derbi "della Madonnina", gradski okršaj između Intera i Milana, biti posebno emotivan...

VIDEO


Aktualni napadač Milana branio je boje Intera između 2006. i 2009. godine prije transfera u Barcelonu, a sada će se naći na suprotnoj strani kluba s kojim je osvojio tri naslova talijanskog prvaka.

- U tri godine provedene u Interu dosta sam osvojio, ali i propatio. Imam iz tog vremena lijepe uspomene, ali to je sada sve u prošlosti, a ja gledam u budućnost - rekao je Ibrahimović za Sky Italiju.

- Hoće li mi navijači “nerazzurra” zviždati i vrijeđati me? Neka, pozdravljam njihove zvižduke jer će me dodatno “napaliti”. Samo će me dodatno motivirati. Inter je sada za mene protivnička momčad. Ja sam igrač Milana i napravit ću sve da pobijedimo Inter.

Objasnio je švedski reprezentativac i razloge napuštanja Intera.

- Otišao sam iz Intera jer sam mu dao sve što sam mogao. Dosegao sam ondje svoj zenit i nisam mogao dalje od toga. Stoga je bilo bolje potražiti novu motivaciju, novi adrenalin. To je razlog zašto sam otišao. Pored svega, otišao sam u jaču momčad.

Što se tiče Barcelone, Ibrahimović i dalje ustraje da je razlog njegovog odlaska nakon samo jedne sezone trener Pep Guardiola s kojim nije mogao uspostaviti komunikaciju.

- Ne znam što se s njim dogodilo. Da znam u čemu je bio problem, rješio bih ga. Kada ne znate problem, onda je to nemoguće. U Milanu mi se vratio osmijeh na lice, budući nisam bio sretan u Barceloni. U tim trenucima najvažnije je povratiti glad za igrom i sreću, a to mi je sve Milan omogućio. Zaista vjerujem da ova momčad može do “scudetta”, a vjerujem da imamo i potencijal u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti