Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ibričić: Baš protiv Dinama odigram najbolje utakmice

Ibričić: Baš protiv Dinama odigram najbolje utakmice
1

Svi se ‘palimo’ na te velike utakmice, kaže Senijad Ibričić, koji protiv Dinama uvijek odigra najbolje. Modri, kaže, se boje paklene atmosfere u Splitu

VIDEO

Najbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić vratio se s okupljanja BiH reprezentacije i spreman očekuje subotnji derbi s Dinamom.
- Nisam umoran, dobro se osjećam. Ovaj ritam utakmica traje već dugo, ali daj Bože da još potraje. Nećemo se buniti, samo da nas sve skupa zdravlje služi. Znamo koliko nas teških utakmica čeka u sljedećih dvadesetak dana i zato idemo utakmicu po utakmicu, a najvažnija je ona prva, protiv Dinama. Vjerujem da ćemo pobijediti i da ćemo se dići na četiri boda prednosti, iako su oni uvijek opasni, a od kad im je došao Vaha imaju i pozitivan niz - upozorava Ibričić, kojeg, kaže, smetaju teze koje se plasiraju iz Zagreba kako svaki derbi igrači Hajduka pokvare grubostima i zatvorenom igrom.
- Glupo je to komentirati. Oni će se kad izađu pred krcati Poljud prepasti kao i uvijek jer pravu nogometnu atmosferu nigdje ni ne mogu doživjeti nego na Poljudu. Zato se i izgube pa kasnije traže opravdanja - misli Senijad.
Ibro je puno puta bio glavni akter derbija.
- Svi mi volimo igrati velike utakmice. Igrom slučaja ja baš protiv Dinama igram najbolje, daj Bože da se to ponovi i u subotu - nada se najbolji igrač 'bijelih', koji se ne boji eventualnog striktnog pokrivanja, flastera.
- Ma skinut ću ga u svlačionici, ha, ha,ha...
Nadzorni odbor kluba trebao bi potvrditi najavu predsjednika kluba Joška Svaguše da se Ibričiću poveća ugovor, pa bi Ibro s oko 400 tisuća eura trebao postati najplaćeniji igrač u Hajdukovoj svlačionici.
- Do sada smo se uvijek lako dogovorili i uvijek je sve bilo ispunjeno, nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Znate i sami da sam uoči isteka prijelaznoga roka imao vrlo ozbiljnu ponudu Galatasaraya, ali sam u dogovoru sa čelnim ljudima kluba ostao. Kad sam vidio koliko im znači moj ostanak i sudjelovanje u ovom projektu europskog Hajduka, nisam mogao otići.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, a bivši igrač Cityja potpisao za Vukovar...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, a bivši igrač Cityja potpisao za Vukovar...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović
Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici