Sport

Komentari 30

Icardi ucjenjuje Wandu Naru: Raskinut ću ugovor s PSG-om ako mi se ne vratiš nazad

Icardi ucjenjuje Wandu Naru: Raskinut ću ugovor s PSG-om ako mi se ne vratiš nazad

Wanda Icardi zatražila je razvod nakon što je doznala kako ju je suprug Mauro Icardi prevario. On pak pokušava na sve načine spasiti brak pa se poslužio i očajničkim metodama

Ako je redateljima španjolskih telenovela ponestalo ideja za snimanje novih serija, inspiraciju bi vrlo lako mogli pronaći u ljubavnoj drami koju proživljava bračni par Icardi. 

Nevjera Maura Icardija glavna je tema svjetskih medija. Nogometaš PSG-a je suprugu i menadžericu Wandu Naru navodno prevario s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez, a sve je u javnost zapravo pustila sama Wanda koja je prije osam godina upravo s Icardijem prevarila tadašnjeg supruga Maxija Lopeza.

- Još jedna obitelj koju si ostavio zbog ku*ve - napisala je Wanda. Obrisala je objavu, ali internetska prostranstva sve pamte pa se sve raširilo u sekundi. Uskoro su s njezinog profila nestale i sve fotografije s nestašnim nogometašem. 

Icardi pokušava spasiti što se spasiti da, no kasno se sjetio. Na Instagramu je objavio nekoliko fotografija s Wandom kako bi uvjerio javnost kako su se pomirili, no već sljedećeg dana fatalna menadžerica ga je demantirala. Navodno je već i zatražila razvod pa objavila fotografiju bez prstena. 

- Više mi se sviđa ruka bez prstena -  napisala je ona uz fotografiju na kojoj pratiteljima želi dobro jutro uz desnu ruku bez vjenčanog prstena.

Argentinski nogometaš očito se ne može pomiriti s tim da je uništio svoj brak pa se poslužio nekim očajničkim metodama kako bi vratio svoju ljubav. Naime, kako piše RMC, Icardi je otišao toliko daleko da je zaprijetio Wandi da će raskinuti ugovor s PSG-om ako mu se ne vrati. 

Kako je ona njegova menadžerica i osoba koja je dogovorila transfer u PSG vrijedan 50 milijuna eura, u slučaju raskida ugovora morat će isplatiti pariškom klubu odštetu od nekoliko milijuna eura. 

Dok pokušava sastaviti svoj brak, Icardi je ostavio nogomet po strani. Propustio je nekoliko treninga, a zbog osobnih razloga neće ga biti ni na utakmici Lige prvaka protiv Leipziga. 

Icardi je proglasio silenzio stampa, Wanda svako malo nešto objavi na Instagramu, a oglasila se i treća članica ovog ljubavnog trokuta. Maria Eugenia Suarez razlog je zašto je brak Maura i Wande pred kolapsom nakon sedam i pol godina, no ona tvrdi kako nema veze s tim. 

- Ne znam odakle je sve ovo došlo, pa ja ih čak ni ne poznajem. I sama sam tek izašla iz dugogodišnje veze i nisam imala veze baviti se takvim stvarima - rekla je argentinska glumica.

Argentinski mediji su je ubrzo demantirali. Televizijski kanal "El Trece" iz Argentine objavio je prepisku na Telegramu između Icardija i Chine koja bi mogla biti okidač za rastavu braka.

- Jednog dana ti i ja moramo izaći i zabavljati se. U neki dio svijeta gdje te ne poznaju, hahahaha - stoji u poruci glumice koju su objavili.

- Zašto? Već mi je dosadilo ići u provod - odgovorio je Icardi.

Wanda je došla do tih poruka, razbjesnila se i odlučila se rastati od nevjernog supruga. No, telenovela u režiji argentinskog para je zapravo tek počela. 

Najčitaniji članci