Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ice Fever: Zaključana Arena Zagreb izluđuje 'medvjede'

Ice Fever: Zaključana Arena Zagreb izluđuje 'medvjede'
4

Propadne li spektakl, kazne će biti velike. Za tri tjedna u Areni bi se trebala odigrati Ice Fever, ali Ingra je stavila ključ u bravu i dovela u pitanje održavanje utakmica

VIDEO

Mogu nas kazniti kako god žele. Možemo dobiti novčanu kaznu, a EBEL nas može i izbaciti iz lige. A najsmješnije od svega je što nismo ništa krivi. U cijeloj priči mi smo kolateralna žrtva, očajan je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović dva tjedna prije prve utakmice Arena Ice Fevera.

U najvećoj hrvatskoj dvorani od 21. do 28. siječnja trebale bi se odigrati četiri utakmice EBEL-a. Cijeli projekt Medveščak planira već godinu dana i uložio je gotovo dva milijuna kuna u organizaciju.

No sve bi moglo pasti u vodu jer iz Holdinga “netko nekome nije uplatio neke novce” pa je Ingra, vlasnik dvorane, jednostavno stavila ključ u bravu.

- To je neshvatljivo. Pokušavam ljudima iz lige objasniti kako postoji mogućnost da se neće moći igrati u Areni, ali me jednostavno ne razumiju. Nije im jasno kako nam je netko ugovorom mogao obećati da ćemo igrati u toj dvorani, a onda nam reći da ipak ne možemo. Normalne sredine to jednostavno ne razumiju - rekao je Gojanović i dodao:

- Vjerujem da će se stvar riješiti. No ne otvori li se zaista Arena, to će biti neviđena blamaža za nas, Zagreb i Hrvatsku. Jer mi ipak predstavljamo jednu državu u toj austrijskoj ligi, a nećemo imati gdje igrati. Nanesena nam je ogromna šteta i narušen ugled. Uostalom, zašto se čudimo? Živimo u zemlji čiji je bivši premijer u zatvoru. Nevjerojatno!

U Ingri nitko nije bio dostupan za komentar.

Medveščak je jako zanimljiv i KHL-u

Doći će nam četiri europska gradonačelnika, predstavnici mnogih liga, pa čak i ljudi iz ruske KHL lige. Oni žele za četiri godine proširiti rusku ligu prema uzoru na NHL. Zanimaju ih veliki gradovi s hokejaškim arenama i, između ostalih, pregovarali bi i sa Zagrebom. No dogodi li se debakl s Arenom, jasno vam je kakav ćemo dojam ostaviti, rekao je Damir Gojanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna