Obavijesti

Sport

Komentari 43

'Idem na dijetu! Bojim se vage, ali vrijeme je da vratim formu'

'Idem na dijetu! Bojim se vage, ali vrijeme je da vratim formu'
6

Ronaldo ide na dijetu i to pred televizijskim kamerama. Legendarni brazilski nogometaš odlučio se vratiti u formu kako bi zaigrao na dobrotvornom susretu

VIDEO

'Napravit ću sve kako bih pobjedio...', izjavio je prije nekoliko dana 'pravi' Ronaldo. No ovog puta se to nije odnosilo na nogometni susret već na borbu s kilogramima. Naime legendarni brazilski nogometaš postat će zvijezda reality showa 'Medida Certa' koji će se emitirati na postaji Globo TV. Ronaldo, kojeg prati nadimak 'Gordo' u tri će mjeseca pred kamerama pokušati izgubiti suvišne kilograme i vratiti se u nekadašnju formu.

Nakon brojnih pobjeda na terenu Ronaldo se nada još jednoj, ovog puta u duelu s vagom. 'El Fenomeno' je i sam svoju težinu i nakupljene kilograme nazvao najvećim protivnikom, jedinog kojeg se ikada bojao, unutar, ali i izvan nogometnog terena. Posebno se sa svojom težinom bivši nogometaš mučio neposredno nakon što se povukao iz nogometa. Nakon što je 2011. i službeno rekao zbogom nogometu El Fenomeno je nakupio suvišne kilograme i premašio težinu od 100 kilograma što ga je počelo ozbiljno mučiti. Kako bi konačno vratio staru liniju Ronaldo je čak pristao nastupiti u reality showu u kojem će ga kamere pratiti od 0-24, sedam dana u tjednu puna tri mjeseca.

Emisija se zove 'Medida Certa', odnosno 'Idealna težina', a osim konstatnog praćenja nogometaša emitirat će se i 12 emisija sa rezimeima Ronaldove borbe s kilogramima.

- Pobjedio sam u jako puno teških susreta, svladao brojne protivnike i poteškoće u  svojoj karijeri i znam da će i ovo biti jedna od njih - svjestan je kako ga čeka itekakva borba  Ronaldo.

- Tko god je ikad pokušao držati dijetu zna koliko je to teško, svjestan sam toga, ali kao i uvijek, dat ću sve od sebe - El Fenomeno će pokušati sve kako bi stesao liniju.

- Muka mi je kada god moram stati na vagu, bojim je se - priznao je Ronaldo koji se sada konačno odlučio suočiti sa svojom najvećom morom, skidanjem kila.

Ronalda će u iduća tri mjeseca pratiti kamere na svakom koraku, a uz nogometaša će u showu sudjelovati i cijela liječnička ekipa, a među njima i nutricionist koji će brinuti o nogometaševom režimu prehrane, osobni trener te kardiolog.

- Ronaldo sada provodi 12 sati u uredu, već dvije godine nije se bavio nikakvim sportom, a i sam mi je priznao kako nije u stanju  uspeti se stepenicama - otkrio je riječi igrača i Marcio Atalla, odgovoran za projekt 'Medida Certa'.

Ronaldo je, osim zbog osobnih razloga, pristao na program kako bi poslužio svima kao primjer i pokazao kako i vrhunski sportaši mogu upasti u zamku višak kilograma. A 'Gordo', koji se nada sa to uskoro više neće biti, ima i još jedan dodatan motiv, dobrotvornu utakmicu koja bi se krajem godine trebala igrati u Porto Allegreu s momčadi 'Zidaneovi prijatelji' u kojoj brazilski igrač očito želi zablistati kao u dobrim starim danima kada je harao nogometnim travnjacima.

Ronaldovu borbu s kilama i dijetom možete pratiti na GlobotTv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu