Obavijesti

Sport

Komentari 59

'Idem na sve utakmice Dinama, zato su mi ulaznice bile važne'

'Idem na sve utakmice Dinama, zato su mi ulaznice bile važne'
1

Ivica je na krovu automobila ostavio novčanik. Izgubio je oko 5000 kuna, ali rekao: "Spašene su mi godišnje ulaznice za Dinamo!" Ganuo je i igrače Dinama, a građani su mu se počeli javljati da mu vrate novac koji su pokupili na cesti

Dinamovac sam cijeli život, stanujem kod istočne tribine, idem na sve utakmice, sin mi je Dinamov član od rođenja... I doista sam bio, u cijeloj toj situaciji, presretan kad sam vidio da su mi te ulaznice za Dinamo sačuvane.

Ivica Ivec (48) u petak je popodne proživio nešto što se rijetko događa. I reagirao posve nesvakidašnje!

Pokretanje videa ...

Na krovu automobila je, naime, ostavio novčanik i krenuo. U tren je lisnica pala, a novac je počeo letjeti na sve strane. Poduzetniku je ispalo oko 5000 kuna, a on je rekao:

- Ostalo mi je 100 kuna, ali pusti novac, spašene su mi Dinamove godišnje karte!

 

Ivica Ivec (desno) kaže da ide na sve utakmice Dinama, a i mnoge reprezentacije. Ovo je slika s Eura 2016. iz Francuske

Kako doznajemo, igrači su ostali ganuti i mogli bi mu pripremiti kakav dar.

A u subotu su se Ivecu javili neki sugrađani i vratili mu dio novca koji su pokupili na ulici.

- I na fotografijama koje su objavljene vide se dvije godišnje ulaznice. Jedna je moja, druga moga sina, kojem je deset godina i igrao je u Dinamu dok nije prošle godine prešao u HAŠK. Mislim, možda bih nekako uspio nabaviti ulaznice za Atalantu i da sam ovom prilikom ostao bez njih, ali stvarno sam u tom trenutku pomislio kako je sreća da su karte tu jer tekma je već u srijedu...

'Meni su letjeli novci po cesti, ali spasio sam karte Dinama!'
'Meni su letjeli novci po cesti, ali spasio sam karte Dinama!'

Novčanik mu je vratio odvjetnik.

- Ma i ti odvjetnici su dinamovci, Tomislav Zorić i Ivana Bahat, odmah smo počeli razgovarati o zajedničkim poznanicima. S tih 100 kuna koje su mi ostale počastio sam ih pićem, htio sam ih i nagraditi, ali odbili su.

Ivec je vjerni navijač Dinama.

- Mali i ja smo na svakoj utakmici, nije nam važno je li kiša ili sunce. Da ne pričam kako je za svih devet proslava rođendana imao Dinamovu tortu. A ja idem i u Manchester, sve je već isplanirano.

Dakle, sina ste učlanili čim se rodio, a otkad ste vi Dinamov član?

- Uh, nisam siguran, mislim od 1984.

Znači, bili ste i na prvoj utakmici Dinama s Atalantom, 1990. u Kupu Uefe?

- E, premda je cijela moja ekipa bila u Bergamu, ja nisam... i nemam pojma zašto! Možda svi skupa ove sezone odemo u Milano, kad će Dinamo gostovati kod Atalante. U Milanu smo već bili... - zaključio je, govoreći o 3. pretkolu Lige prvaka 2000. kada je Milan sa Ševčenkom potopio 'plave'.

Pokretanje videa ...