Obavijesti

Sport

Komentari 1

Igor Musa i bivši Červarov adut osvojili teniski turnir u Karlovcu

Igor Musa i bivši Červarov adut osvojili teniski turnir u Karlovcu
4

Izazvao bih Maru, ali izbjegava me stalno. Nadam se da ću odigrati s njim, možda mu pustim koji gem..., rekao je Musa, koji je iza sebe ostavio trojicu bivših dinamovaca

VIDEO

U Karlovcu je završio peti turnir Stars Open Tour, turneje teniskih rekreativaca, a suorganizator cijele priče Silvio Marić (47) ovaj se put spustio i na terene TK Karlovac.

Pokretanje videa...

Stars Open Tour 01:17

Predvodio je Mara nikad brojnije društvo bivših dinamovaca jer s reketom su se okušali i Hrvoje Čale (37) i Bojan Knežević (25). No, sve ih je prešišala legenda Hajduka i Rijeke Igor Musa (48), koji je osvojio turnir u najjačoj, pro kategoriji!

- Gust je bio raspored, puno mečeva, pet u dva dana, a svi teški suparnici, baš sam se potrošio. Zahtjevniji je ovaj turnir nego oni koje igram u Hercegovini, koncentracija kvalitete ipak je veća ovdje. Kad dođeš na turnir, nisi siguran hoćeš li kući nakon prvog kola, da te doma čekaju na ručku, ili ćeš otići dalje. Nekoliko puta sam na Stars Open Touru došao do polufinala, sad sam osvojio - rekao je Musa pa na pitanje koga bi izazvao na idućem turniru naglasio:

Karlovac: Teniski turnir rekreativaca Stars Open Tour

- Izazvao bih Maru, ali izbjegava me stalno. Nadam se da ću odigrati s njim, možda mu pustim koji gem...

U turneju rekreativaca uključio se i Dejan Lovren. Zasad samo s poklon paketom svoje robne marke Rock filius pobjedniku Musi, ali želja mu je i uključiti se u Stars Open Tour. Teniski reket nije mu stran. Štoviše...

Turnir je u single konkurenciji osvojio Gorki Bratim (41), koji je na putu do trofeja savladao dva sina Dinamove legende Marijana Vlaka. Najprije mlađeg, Domagoja, koji mu je jedini na turniru uzeo set, a potom u finalu i Zvonimira.

- Reket sam prvi put uzeo u ruke prije četiri godine i ovo mi je prvi osvojeni turnir. A igrao sam nogomet u Mosoru - pohvalio se još jedan bivši nogometaš među tenisačima.

U konkurenciji pro parova najbolji su bili Tina Tomić i Ivan Levar, koji su u finalu pobijedili Paurevića i Langa. Ženskog turnira nema, ali Tina se i među muškarcima na turneji odlično snalazi.

A među 'običnim' parovima pehare i vina Royal Hilla kući su odnijeli Valentin Mrak i Boris Batinić, koji su pobijedili u finalu Denija Džafu i Davora Nikšića. Polovicu šampionskog para čini - bivši rukometaš! Da ne bi bilo da se na Stars Open Touru skupljaju samo bivši nogometaši...

Karlovac: Završen je teniski turnir Stars Open Tour

- Kolege smo, ja medicinski tehničar, on fizioterapeut. A bio sam profesionalni rukometaš, igrao sam za Zagreb u Ligi prvaka i kasnije za Zamet. Generacija s Golužom, Vorijem, Kalebom, Špoljarićem... Imam i nastup za reprezentaciju, Lino Červar me pozvao kao rezervu Džombi i Zrniću - ispričao je 42-godišnji Batinić dok je njegov kolega Mrak (38) otkrio:

- U birtiji smo se spojili i upali na turnir slučajno, kao zamjena za jedan par koji se prijavio pa nisu mogli doći.

Idući, šesti turnir turneje je u Novalji, od 23. do 26. lipnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti