Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Igor Štimac: Želimo brzu reakciju svih institucija!

Na temu navodno namještene utakmice Šibenika i Zadra oglasio se i predsjednik Udruge Prve HNL, koji se stavlja na raspolaganje institucijama...

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
7 komentara

Patrice Kwedi je razgovorom s prijateljicom otvorio 'pandorinu kutiju' i pokrenuo opsežnu istragu o nogometnim namještanjima u Hrvatskoj. Već istoga dana reagirao je Uskok, a dan kasnije se velikoj 'potrazi za istinom' pridružila i Udruga Prve HNL.
"Sa željom u nastavak transparentnog rada i očuvanja digniteta hrvatskog nogometa, naših članova (hrvatskih klubova), igrača i sportskih djelatnika, dajemo maksimalnu podršku državnim institucijama i nadležnim organima kako bi što prije rasvijetlili pitanje navodnog spornog događaja koji se odnosi na utakmicu 15. kola T-Com Prve HNL, Zadar - Šibenik odigranu 16. 11. 2008. godine u Zadru. Udruga Prve HNL stavila se na raspolaganje državnim institucijama, te sukladno tome očekujemo njihovu brzu reakciju", stoji u priopćenju Udruge HNL objavljenom na internetskim stranicama lige, koje potpisuje Igor Štimac.
Prema pravilniku HNS-a, Zadar i Šibenik mogli bi biti i izbačeni iz lige ukoliko im se dokažu optužbe. Sam Kwedi mogao bi biti kažnjen suspenzijom od šest mjeseci do dvije godine, a ista će kazne zapasti i svakog igrača kojem se dokaže umješanost.

Naši partneri pišu
Message