Obavijesti

Sport

Komentari 8

Igor Vori: Lošije od ovoga sigurno ne možemo igrati

Igor Vori: Lošije od ovoga sigurno ne možemo igrati
14

Zagreb je u Ledenoj dvorani s njemačkim Kielom odigrao 28-28 pred više od 7000 navijača. Četvrtfinalni uzvrat se igra idući vikend kod Kiela

VIDEO

Imali smo dva, tri neraspoložena igrača danas. A tako se ne može pobijediti Kiel. Ma, kako smo igrali još je ovo i dobar rezultat. I upravo tu vidim traćak nade za uzvrat. Naša desna strana danas je bila loša, puno su trošili, a malo dali, rekao je Mirko Bašić nakon utakmice.
Zagreb je prvi dio odigrao odlično u obrani, u napadu nisu promašivali zicere, no najbolji strijelac Kiro Lazarov nije zabijao. A čim je tako, momčad je u problemima. S riječima svog kolege složio se i Maglajlija.
- Pogledamo li našu igru moramo biti zadovoljni rezultatom. Uzeli smo bod jednom Kielu. Bila je ovo jako teška utakmica, a mi nismo bili ni na 50 posto. Previše igrača nije bilo na nivou, a nekoliko njih nije radilo ono što sam tražio od njih. U drugom dijelu su nas poremetila isključenja pa nismo mogli igrati našu 3-2-1 zonu - pomalo ljuto objasnio je trener.
Igor Vori zabio je 10 golova Omeyeru i bio je najbolji Zagrebov igrač. Francuz je nagolu Kiela skupio čak 17 obrana i opet izludio naše rukometaše.
- Znali smo kako igraju. Love crnu rupu i lome protivnika. Upravo su to i učinili. Prvo smo poluvrijeme igrali odlično, no u drugom smo imali stanku u napadu i oni su otišli na dva gola što mi nismo mogli stići. Slijedi uzvrat, ali znamo da u gostima igramo bolje. Idemo na pobjedu jer od ovoga ne možemo igrati lošije - uvjerava Vori.
Glavni uzrok slabe desne strane Zagreba je loša večer Kire Lazarova. Kiro je zabio samo tri gola iz 11 udaraca.
- Kiro nije bio dobar. Pokušao se vratiti, no nije išlo. No nije on jedini krivac. Moramo biti koncetriraniji u Njemačkoj. Ne smijemo promašiti penal, kontru, da nam drugi pivot utrči sam na crtu. Oni su kvalitetniji pa mi moramo odigrati na 100% da bi prošli. Ali mi danas nismo igrali kako smo se dogovorili. Tu je problem. Ako to popravimo bit će dobro.
Senjanin Maglajlija želio je još nešto reći i o francuskom sudačkom paru:
- Pa to nije normalno. Ova galama oko sudaca sada je donijela kontraefekt. Da slučajno ne bi dosudili nešto u korist Kiela ili Zagreba oni su prekidali utakmicu svako malo. Karabatić se posklizne na kap znoja, oni zaustave vrijeme i nama prekidaju kontru. Ja ću reći što mislim i nije me briga kome se to ne sviđa - završio je Maglajlija, a Vori samo dodao uz smiješak:
- Eto, trener je rekao svoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom