Sport

Komentari 12

Igra kao prosjek, živi kao kralj: Jović nije zabio gol 11 mjeseci, s ljepoticom uživa u čudesnoj vili

Igra kao prosjek, živi kao kralj: Jović nije zabio gol 11 mjeseci, s ljepoticom uživa u čudesnoj vili

Ranije je ove godine usred karantene, još u ožujku, prekršio pravila iste te pobjegao u Beograd gdje ga je čekala njegova prelijepa djevojka Sofija Milošević, a tad je na sebe navukao bijes javnosti

Luka Jović u Real Madrid stigao je kao veliko pojačanje iz Eintrachta.

POGLEDAJTE VIDEO: Sofija i Luka

'Kraljevski klub' platio ga je prije godinu i pol čak 60 milijuna eura, očekivale su se velike stvari, no od srpskog napadača dobili su samo puno posla za liječnike i pune novinske stupce.

Otkako je u Realu imao je problema sa stopalom, kukom, bedrenim mišićem i korona virusom, a gol je zadnji put zabio u - veljači 2020. godine...

Ranije je ove godine usred karantene, još u ožujku, prekršio pravila iste te pobjegao u Beograd gdje ga je čekala njegova prelijepa djevojka Sofija Milošević, a tad je na sebe navukao bijes španjolske javnosti, kao i one srpske, uključujući i premijerke Ane Brnabić.

Ipak, iako je i ovu sezonu započeo u dosta lošoj formi, Jović u privatnom životu uživa. Sa Sofijom vrijeme krati u njihovom prekrasnom dvorištu, a na videu se može vidjeti i raskoš eksterijera njihovog doma.

Kako pišu srpski mediji, Jović je odriješio kesu i za uređenje interijera, pogotovo zato jer mu je nedavno stigao i sinčić koji je dobio poseban dio u kući.

Najčitaniji članci