Sport

Komentari 4

Igrač Fiorentine zabio briljantan gol škaricama Dinamu u 2. HNL

Igrač Fiorentine zabio briljantan gol škaricama Dinamu u 2. HNL

Toni Fruk bivši je hrvatski reprezentativac do 17 godina, ponikao u Akademiji Krpan&Babić. Igrač na posudbi u Dubravi "modrima" je na Veliki petak zabio hat-trick, a jedan gol bio je spektakularan

Golovi škaricama u hrvatskom nogometu su rijetkost. I zato svaki zaslužuje pozornost. Jedan takav pao je u utakmici Druge HNL između Dubrave i druge momčadi Dinama.

Igrala se 56. minuta kad je Vinko Cerovec ubacio s desne strane, a Toni Fruk (20) nebeski se odrazio i fantastično pogodio škaricama pokraj ukopanog golmana "modrih" Nikole Čavline.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fruk je zabio jedan i u prvom poluvremenu glavom, a hat-trick kompletirao u 61. minuti udarcem desnom nogom. Tomislav Krizmanić u 74. je zabio tek počasni gol za Dinamo II.

- Drago mi je što smo odigrali dobru utakmicu. Na stranu tri gola, i zbog njih mi je drago, ali najvažnija su ta tri boda nakon zadnje dvije slabije utakmice. Vratili smo se na pobjedničke staze i nadam se da ćemo tako nastaviti - rekao je Toni Fruk i opisao škarice:

- Rekao sam desnom bočnom Ceri da diže loptu što više u zrak jer zabit ću 'makazama' gol...

Inače, radi se o dečku rođenom u Našicama, koji je prošao kroz akademiju Krpan&Babić. Okušao se u belgijskom Mouscronu i velikoj Fiorentini, koja ga je prošlo ljeto poslala na posudbu u Dubravu. Ima i 24 nastupa za hrvatsku U-17 reprezentaciju.

Dubrava je ovom pobjedom odmaknula opasnoj zoni s 33 boda, a Dinamo je tamo ostao s 22, kao i pretposljednji Solin, s dva boda više od fenjeraša Junaka.

Najčitaniji članci