Obavijesti

Sport

Komentari 2

Igrač hrvatskih korijena srušio je Nizozemce za osminu finala

Igrač hrvatskih korijena srušio je Nizozemce za osminu finala
1

Roma je prošla dalje odigravši na gostovanju kod Genta 1-1 obranivši tako pobjedu 1-0 iz prve utakmice. Jedini gol zabio je Kluivert, a Kalinić je utakmicu gledao s klupe...

VIDEO

Wolfsburg, Bayer Leverkusen, Roma, Basel, LASK i Wolverhampton izborili su plasman u osminu finala Europske lige.

Nakon što je na svom travnjaku pobijedio Malmo sa 2-1, Wolfsburg je na gostovanju bio još uvjerljiviji pobijedivši sa 3-0 uz novi pogodak Josipa Brekala

Wolfsburg je poveo u 42. minuti sjajnim pogotkom Josipa Brekela s ruba kaznenog prostora. Bio je to njegov drugi pogodak Šveđanima, nakon što je zabio i u prvoj utakmici, te treći u Europskoj ligi ove sezone. 

Europa League - Round of 32 First Leg - VfL Wolfsburg v Malmo FF

Mladi hrvatski reprezentativac je povukao loptu, dodao do Wouta Weghorsta koji mu je vratio 'rolicu', a Brekalo sjajno pogodio za 1-0. U nastavku susreta za goste su zabili i Yannick Gerhardt (65) i Victor (69). Brekalo je korak do gola bio i u 68. minuti kada je pogodio okvir gola. Igrao je do 79. minute, dok Marin Pongračić nije ulazio u igru.

Za švedski sastav to je bio tek drugi domaći europski poraz u posljednjih 17 utakmica, a prvi su doživjeli od Chelsea prije godine dana. 

Austrijski LASK je nastavio nizati iznenađenja. Nakon što je prvi put prošao natjecanje po skupinama, sada je otišao i korak dalje izbacivši nizozemski AZ Alkmaar. Nakon 1-1 iz prve utakmice, LASK je pred svojim navijačima slavio sa 2-0, a oba gola zabio je Austrijanac hrvatskih korijena Marko Raguž.

Za 1-0 je postigao u posljednjim trenucima prvog dijela, a iz kaznenog udarca, a drugog u 50. minuti.  Podsjetimo, Raguž je bio i strijelac i u prvoj utakmici koja je završila 1-1. Za LASK je cijeli susret igrao i Petar Filipović.

Roma je prošla dalje odigravši na gostovanju kod Genta 1-1 obranivši tako pobjedu 1-0 iz prve utakmice.

Roma je sjajno ušla u susret i Aleksandar Kolarov je već u prvoj utakmici uzdrmao okvir gola. Talijani su dominirali u prvih 25 minuta, no do vodstva su prvi došli belgijski igrači. Roman Bezus je lijepo ubacio u kazneni prostor, a Jonathan David zabio glavom između gostujućih stopera. No, Roma je brzo izjednačila, a pogodak za 1-1 zabio je Justin Kluivert u 29. minuti.

Champions League Round of 16 First Leg - AS Roma v FC Porto

Nikola Kalinić nije nastupio za goste.

Bayer Leverskusen je sa dvije pobjede preskočio Porto. U prvom susretu 'apotekari' su slavili sa 2-1, a na uzvratu u Portu sa 3-1. Golove za njemački sastav zabili su Alario (10), Demirbay (50) i Havertz (58), dok je pogodak za Porto zabio Marega (65).

Basel je pobijedio APOEL sa 1-0 potvrdivši 3-0 pobjedu iz prve utakmice. 

Pogodak odluke zabio je Fabian Frei iz kaznenog udarca u 38. minuti. Antonio Jakoliš je za goste igrao prvo poluvrijeme.

Espanyol je pobijedio Wolverhampton sa 3-2, ali nije uspio nadoknaditi 0-4 poraz iz prve utakmice. Sva tri gola za Espanyol zabio je Calleri (16, 57-11, 90+1), dok su za Engleze zabili Traore (22) i Doherty (80).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...