Sport

Komentari 5

Igrač Reala kopirao Modrićevu specijalku pa ga izazvao: Luka mu je pokazao kako se to radi

Igrač Reala kopirao Modrićevu specijalku pa ga izazvao: Luka mu je pokazao kako se to radi

Specijalka je tako naoštrena za utakmicu protiv Valencije, a Carlu Ancelottiju i Realu trebat će Modrić u punom sjaju nakon što je u posljednje vrijeme bio u osjetnom padu forme

Bezbroj puta igrači Reala vidjeli su Lukinu čuvenu desnu vanjsku, ali svaki put se nanovo iznenade. Tako precizno, snažno, ubojito i neobranjivo. Umjetnost. 

A mogli su je još jednom vidjeti i ponešto naučiti. Real večeras igra protiv Valencije u 17. kolu La Lige, a pobjeda mu pod hitno treba jer zaostatak za Barcelonom se povećao na plus osam uz utakmicu manje. U srijedu su 'kraljevi' odradili posljednji trening, a glavna zvijezda  opet je bio čudesni Luka Modrić.

Igrači Reala svakodnevno gledaju njegovu magiju, imaju priliku upijati od velikana njegovu specijalku, a Dani Carvajal se odlučio na težak zalogaj. Kopirati Luku. Desnom vanjskom pogodio je lijevi donji kut za oduševljenje među suigračima. Nije bilo baš tako elegantno i savršeno kao što to radi naš maestro, ali lopta je završila u golu. Presretni Španjolac stisnuo je ruku pa vidio kako to radi pravi majstor.

Spanish Super Cup - Semi Final - Valencia v Real Madrid

Luka je u trku dočekao loptu pa ju desnom vanjskom poslao u lijeve rašlje. Golman nije loptu ni vidio već mu je mogao samo zapljeskati zajedno s ostalim suigračima. Izgledalo je kao od šale, tako jednostavno, elegantno i graciozno. Onako kako samo on zna jer samo je jedan original. Uzviknuo je, diveći se sam sebi, zapljeskao pa zaradio i divljenje svojih suigrača.

Real je ova dva gola popratio uz opis: Dvije mašine. 

Specijalka je tako naoštrena za utakmicu protiv Valencije, a Carlu Ancelottiju i Realu trebat će Modrić u punom sjaju. U nastavku sezone nije u najboljoj formi, Svjetsko prvenstvo ga je iscrpilo i ostavilo traga, a njegovim padom je pao i Real. Ipak, kada ga vidimo ovako raspoloženog, jao si ga protivnicima.

Najčitaniji članci