Obavijesti

Sport

Komentari 3

Igrači Cibone zasad odustali od štrajka: Igrat će protiv Cedevite

Igrači Cibone zasad odustali od štrajka: Igrat će protiv Cedevite

Igrači su u petak odradili trening i to jako dobro, a uoči polaska na put ćemo imati i video analizu na kojoj ćemo ukazati na neke taktičke detalje koje možemo iskoristiti, rekao je trener Josip Sesar

VIDEO

Već isfrustrirani i umorni od lažnih obećanja čelnika koji svaki tjedan obećaju nešto pa naprave drugo, igrači Cibone propustili su treninge u srijedu i četvrtak te zaprijetili štrajkom. Razlog je još jedan dribling uprave kluba, koja je obećala igračima jednu plaću u veljači, jednu tijekom ožujka pa hvatanje normalnog ritma od travnja. No, od svega toga igrači su dobili dvije isplate u veljači, koje nisu ukupan iznos jedne plaće, ništa do polovice ožujka, niti ikakvo jamstvo da će ičega biti pa su zaprijetili štrajkom. Klub je igračima dužan pet plaća, a trener Josip Sesar nije dobio ni jednu.

Pokretanje videa...

Trening košarkaške reprezentacije 01:29

Bila je upitna utakmica protiv Cedevite Olimpije koja je na rasporedu u subotu u Ljubljani, a samim time i budućnost kluba, no razgovor čelnika i igrača očito je urodio plodom jer 'vukovi' su u petak odradili trening pa najavili utakmicu protiv Cedevite. Na neko vrijeme kupljen je mir, ali pitanje do kada. Ako se ispostavi da je uprava opet izigrala igrače...

Košarkaši Cibone  u velikoj drami 20. kola ABA lige srušili favoriziranu Crvenu zvezdu 85-81

- Igrači su u petak odradili trening i to jako dobro, a uoči polaska na put ćemo imati i video analizu na kojoj ćemo ukazati na neke taktičke detalje koje možemo iskoristiti. Svi su igrači zdravi i spremni izuzev Aranitovića koji „vuče“ ozljedu još od dvoboja s Crvenom Zvezdom, ali se nadam da će i on participirati. Što se tiče protivnika, momčad im je jako dobro posložena, i za Eurokup i za gornji dom ABA lige. Međutim, imali su određenih problema što se tiče ozljeda glavnih igrača, a došlo je i do promjene trenera. Morat ćemo biti oprezni i vidjeti koliko će se to kod njih odraziti, no mi svakako moramo odigrati utakmicu u visokom intenzitetu. Mi se ne smijemo povući, nego nastojati odgovoriti na pravi način i susret uvesti u ritam koji nama odgovara - rekao je trener Cibone Josip Sesar.

Obzirom na silne financijske probleme, najmanji budžet u povijesti kluba, neisplaćene plaće i ne baš bajne uvjete, Cibona igra senzacionalno. Osvojila je Kup, bori se za naslov prvaka Hrvatske, a ima priliku i domoći se play-offa ABA lige. Nedavno su srušili Crvenu zvezdu, zamalo i Budućnost, a nešto će ih se pitati i protiv Cedevite koju je Zadar demolirao prije tjedan dana. 

Zagreb: Susret Cibone i Budućnosti u 21. kolu ABA lige

- Cedevita Olimpija je odlična momčad, to nije upitno, a dočekuje nas nakon što su smijenili trenera. Kako to već obično biva, sada će se njihovi igrači sigurno htjeti dokazati protiv nas i nametnuti novom kormilaru. No, mi ćemo isključivo gledati sebe i kako odigrati što bolje, čekajući svoju priliku. Protiv objektivno jačih protivnika smo i dosad pokazivali da se možemo nositi s njima, vjerujem da će opet biti tako - poručuje kapetan Krešimir Radovčić.

Cibona se nakon 21 kola nalazi na desetom mjestu s osam pobjeda i 13 poraza, dva boda manje od osmog mjesta koje vodi u doigravanje. Do kraja regularne sezone ostalo je još pet kola, a ako nastave sa sjajnim igrama, ni san o play-offu neće biti neuhvatljiv. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu